Ми у Facebook
24.01.2013, 15:35

Рівненський ловелас, обіцяючи одруження, виманює у дівчат гроші

Лише в цьому році 25-річний Андрій ошукав вісьмох рівнян.
Про це порталу OGO.ua повідомили в СЗГ УМВСУ у Рівненській області.

За словами правоохоронців, чоловік знайомиться з дівчатами у розважальних закладах та в соціальних мережах в Інтернеті.

- На вигляд привітний, говіркий та жвавий хлопчак одразу вивідує про наявність житла у своїх подруг, - говорять міліціонери. - Декілька днів активних залицянь - і він уже підночовує у новоспечених наречених. Потім придумує різні легенди: позика грошей другові у тяжкий момент, необхідність грошей на закупівлю конфіскованої на митниці техніки з подальшими чималими заробітками. А у знайомих хлопців чоловік «позичає» на розвиток якогось уявного бізнесу, то на запчастини до неіснуючого авто, то на купівлю нового мобільного телефону. Отримавши гроші, хлопець одразу зникає з життя обдурених жертв.

– Слідчий відділ Рівненського міського відділу міліції відкрив кримінальне провадження за частиною першою статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство), – каже т.в.о. начальника міського відділу міліції Іван Лішневець. – Триває слідство.

Як встановили рівненські правоохоронці, Андрій вже ухиляється від слідства в Хмельницькому за вчинення шахрайств, від сплати аліментів на утримання власної дитини та не виконує судові рішення. У серпні минулого року його оголосили в розшук з мірою запобіжного заходу – підписка про невиїзд.





На правах реклами