Ми у Facebook
28.01.2013, 14:17

Київський "Арсенал" хоче купити депутат, який любить моделей і коней

Київський "Арсенал", після відмови інвесторів від фінансування клубу, збирається придбати депутат від Партії Регіонів Олександр Онищенко.
Нинішній президент "канонірів" Вадим Рабинович відповіді на питання про Онищенка уникнув: "Я вам вже казав - коли буде остаточно відоме ім'я нового власника, я його назву. А поки я нічого не говоритиму, і не потрібно мене катувати. Хіба мало чиї прізвища називаються! Я вам однаково нічого не скажу"! - заявив він, пише "Сегодня".

Проте сам Онищенко не став заперечувати, що може стати новим власником "канонірів". На питання видання, чи справді він веде переговори з Рабиновичем про придбання "Арсеналу", нардеп відповів: "Ця інформація відповідає дійсності. Зараз ми вивчаємо фінансову обстановку, які там були витрати. Коли в цьому питанні може настати ясність? До кінця тижня.

Свій інтерес до "Арсеналу" Онищенко поки обґрунтував так: "Це столичний клуб, що виступає в Прем'єр-лізі".

Онищенко двічі потрапляв у рейтинг "200 найбагатших людей України": у 2011 році журнал "Фокус" поставив його з $37,7 млн на 182 місце, в 2012-му з тим же статком - на 179-те.

Нардеп - багаторічний президент федерації кінного спорту України і учасник Олімпійських ігор. У Лондоні-2012. Окрім того в його власності - модельне агентство KARIN Models, також він власник конкурсу краси "Міс Україна".





На правах реклами