Ми у Facebook
30.01.2013, 15:05

Rivnecats: маленька руда бестія FOX святкує свої перші півроку [+Фото]

Кицька мешкає у шикарних апартаментах, в центрі Рівного з прекрасним краєвидом. Сюди потрапила, бо зачарувала свого майбутнього власника великими зеленими очима та лагідним першим словом «Міу».
"Мешкає вона не сама, а з кількома друзями: павуком Годирієм, рибкою-півником Георгієм Олександровичем та двома його дружинами. З Годирієм спільну мову вони так і не знайшли, а от Георгій Олександрович з великим задоволенням слухає приємні колискові від Fox", розповіла OGO.ua господарка кішки Тетяна ЦУКРОВА.

В їжі вона наслідує свою власницю-вегетаріанку та віддає перевагу кукурудзі та соленим огіркам, за які готова просто танцювати. Але як і кожна справжня киця не відмовляється поласувати смачненьким м’ясцем.

Господарі часто між собою називають її Mozilla Firefox =)



Вона обожнює спати між ребрами батареї, а кожного ранку будити своїх власників приємним (а інколи і не дуже приємним) муркотанням...



P.S.
А ви любите котиків так, як ми?! :) Якщо ви розділяєте нашу прихильність до цих надзвичайно цікавих тварин - пропонуємо вам серію розповідей про рівненських котів.

Як їм живеться? Що вони їдять? Де сплять? Про що думають і навіть мріють?! Про все це у спільному фотопроекті порталу OGO.ua та ініціативної групи НЕтипове Рівне - "Rivnecats: життєві історії рівненських котів".

Будемо раді опублікувати розповіді і про ваших улюбленців!

Надсилайте фото та інфо про вашого котика/кицьку - і ми обов’язково "розпишемо" його життєву історію :)
Чекаємо "котячих" листів на e-mail: info@ogo.ua, uliana.tet@gmail.com

Або ж присилайте у повідомленнях нам на:
http://vk.com/netypove_rivne - http://www.facebook.com/NEtipoveRivne
або ж http://www.facebook.com/OGO.ua - http://vk.com/ogo_ua







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ