Ми у Facebook
01.02.2013, 10:35

На Басовому Куті у Рівному на місці заправки буде аптека

Мешканці одного з мікрорайонів Рівного нарешті домоглися виконання своїх вимог.
Одну з вимог басівкутців, яку вони озвучували на громадських слуханнях щодо спорудження АЗС, схоже, таки виконають. Вони матимуть аптеку, про яку просили.

Заборона будувати АЗС у Рівному нічого не варта?

— Весь цей час шукали інвестора, який би зміг побудувати аптеку у Басовому Куті, — розповів депутат Рівнеради Анатолій Чугуєвець. — Усі наші бізнесмени відмовилися, бо це невигідно. Погодився лише один чоловік — керівник аптеки “36,6” Едуард Войтко. Він пообіцяв, що це буде невеликий комплекс: на першому поверсі буде аптека, а на другому — кабінет сімейного лікаря і стоматологічний кабінет. Схоже побудоване в Тинному. Зараз він отримав потрібні дозволи і розробляє документацію щодо водовідведення, бо там є проблема: на тому місці збирається вода. Це буде корисно, бо там водночас підтоплюється пошта й інші споруди. Як він це зробить, залежатиме від тих дозвільних умов, які йому озвучать відповідні служби та проектанти.

У Рівному хочуть заборонити будівництво АЗС

Розташується аптека у комплексі з зупинкою на вулиці Басівкутській. А рішення про введення мораторію передали у Господарський суд, який і розглядає справу про будівництво цих АЗС.





На правах реклами