Ми у Facebook
01.02.2013, 15:02

У Рівному на Словацького будують новий бізнес-готель

Перший мережевий готель у Рівному відкриє компанія Reikartz Hotel Group.
Національна мережа готелів Reikartz Hotel Group оголошує про намір відкрити готель у Рівному в 2013 році, йдеться на офіційному сайті Reikartz Hotel Group.

По завершенню реконструкції «Reikartz Рівне» - так називатиметься готель - буде відповідати рівню «3 зірки» і стане першим мережевим готелем у місті. Готель запропонує гостям 55 сучасних номерів, ресторан європейської та української кухні, а також багатофункціональний конференц-зал на 70 місць.

Новий готель мережі буде орієнтований на ділових мандрівників, які приїжджають в Рівне з питань бізнесу і цінують європейський рівень сервісу. Будівля майбутнього готелю буде розташована в центральній частині міста за адресою вул. Словацького, 9. Його безумовною перевагою є близькість до головних ділових і адміністративних будівель міста - так, від бульвару Незалежності бізнес-готель відділяє всього кількасот метрів.

«Рівне є великим центром хімічної промисловості, також у місті розташовані підприємства електронної промисловості і виробництво високовольтної апаратури, - розповідає Магнус Веттерхольм, Операційний директор Reikartz Hotel Group. - Ми впевнені, бізнес-готель європейського рівня «3-зірки» у цьому місті буде користуватися великим попитом».

Національна мережа готелів Reikartz Hotel Group є найбільшою мережею готелів в Україні. На сьогоднішній день у мережу входять 24 готелі у великих містах і привабливих курортах країни.





На правах реклами