Ми у Facebook
04.02.2013, 08:58

Азаров хоче, щоб «криваві» новини українцям показували після 22-ї

Влада має намір замовити соціологічне опитування, щоб виявити, чи задоволені громадяни якістю новин на національних телеканалах, про це на сторінці в Facebook заявив Прем’єр-міністр Микола Азаров у відповідь на пропозицію, щоб жорстокі та «криваві» новини показували після 22-ї години.
«Ми обговорювали це на зустрічі зі Спілкою журналістів України. Обов’язково замовимо проведення соцопитування, подивимося, скільки у нас однодумців із цього приводу», — написав Микола Янович у соцмережі, інформують «Коментарі».

Додамо, що раніше, 1 лютого, під час зустрічі зі Секретаріатом Національної спілки журналістів України, Микола Азаров заявив, що медійники не повинні спотворювати інформацію: «Я можу відверто сказати: жоден критичний матеріал центральних, обласних чи районних телевізійних, радіо- чи друкованих ЗМІ не лишається поза увагою уряду. Якщо це резонансна тема, то, як правило, її вивчають, перевіряють, роблять висновки — кадрові, адміністративні, матеріальні».

При цьому він закликав журналістів надавати аудиторії достовірну інформацію. Глава уряду відзначив, що іноді матеріали в медіа відверто замовні. Прем’єр зазначив, що уряд не просить розхвалювати свої дії, проте вважає, що телевізійники, радійники та газетярі мають доносити українцям інформацію про проведені перетворення в державі.





На правах реклами