Ми у Facebook
04.02.2013, 15:24

У Рівному 3-річний хлопчик мало не згорів у квартирі, поки мати вийшла в магазин

Це сталося 4 лютого о 10:10 на вулиці Степана Бандери. Дитину довелося рятувати бійцям підрозділу МНС.
Про це порталу OGO.ua повідомили в прес-службі ТУ МНС України у Рівненській області.

- Схвильована матір зателефонувала рятувальникам та розповіла, що декілька хвилин тому виходила в магазин і в квартирі на самоті залишила трирічного сина, - кажуть у прес-службі МНС. - Проте, коли повернулась до оселі, жінка виявила, що дитина випадково зачинила вхідні двері ізсередини. Спроби самостійно відчинити двері квартири успіхом не увінчалися.

Черговий підрозділ першої державної пожежно-рятувальної частини негайно прибув за викликом. Рятувальники побачили матір, яка стояла біля зачинених дверей та розмовляла з сином, з-за дверей відчувався запах диму.

Матір дитини Анастасія пояснила, що на хвилину залишила дитину одну, щоб сходити в магазин, а син Микита випадково зачинив вхідні двері. До того ж матір залишила на увімкненій газовій плиті їжу, яка на момент прибуття рятувальників вже підгоряла та виділяла їдкий дим.

Встановивши пожежну висувну драбину, працівники Державної служби швидко піднялися у вікно третього поверху та потрапили в оселю, після чого з середини відчинили вхідні двері та передали дитину матері.

Фото не є прямою ілюстрацією до матеріалу.





На правах реклами