Ми у Facebook
05.02.2013, 12:15

Головну красуню Рівненщини обиратимуть з-поміж сотні дівчат [+Фото]

У Рівному завершується відбір претенденток на корону переможниці обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина-2013". З-поміж сотні охочих організатори вже невдовзі оберуть лише 22 фіналісток. Фінальний кастинг проекту пройшов у МПК "Текстильник" 31 січня.
Серед охочих позмагатися в конкурсі як досвідчені моделі, так і початківці. Анкету на участь у конкурсі подали фіналістка "Міс Профтехосвітяночка", "Міс БодіАрт", "Королева України", "Перлина Чорного моря-2012" Софія Драганчук, "Міс Інтернет Україна-Захід" Юлія Карманюк, фіналістка конкурсу "Міс Галичини" Катерина Гіжицька, "Міс фото Західна Україна" Ольга Терещук.

Фоторепортаж з кастингу конкурсу

— Я давно мріяла спробувати свої сили саме на "Міс Рівненщині", — розповіла Софія Драганчук. — Заради цього пройшла курс навчання в школі моделей. Однак так трапилось, що на всеукраїнські конкурси краси я потрапила раніше. Але від своєї мрії все одно відмовлятися не буду.

Поборотися за право представити свій район на конкурсі на кастинг приїхало й чимало красунь з райцентрів. Аліна Лящук з Корця на кастингу вже вдруге.



— Разом з мамою приходила на кастинг четвертого конкурсу "Міс Рівненщина". Тоді мене не взяли, але сказали спробувати свої сили наступного разу. Більше року я працювала над собою та готувалася. Вірю, що цього разу в мене все вийде, — зазналась Аліна.

За словами директора конкурсу "Міс Рівненщина" та агентства моделей "Панна" Вікторії Дембіцької цьогоріч на участь претендують красуні майже з усіх районів:

— Традиційно найбільш активним і сильними є Рівне та Костопіль. Всього у фінал конкурсу відберемо 22-23 учасниці. Їх імена плануємо оголосити вже за декілька днів.

Фоторепортаж з кастингу конкурсу

Після оголошення складу фіналісток на дівчат чекає напружена підготовка. Вже традиційно буде безліч репетицій, постановок хореографічних номерів, а також фото- та відеозйомок. Головний конкурс краси в області цьогоріч відбудеться в МПК "Текстильник" в середині березня.



Втім, відзначати перемогу цьогорічна "Міс Рівненщина" не зможе, адже вже за кілька днів після фіналу поїде до Києва на підготовку до всеукраїнського конкурсу краси "Міс Україна-2013".





На правах реклами