Ми у Facebook
06.02.2013, 13:00

Екс-тренер рівненського "Вереса" виведе збірну України на матч з норвежцями

Фото - ffu.org.ua

У середу ввечері на стадіоні іспанської Севільї Національна збірна України проведе свій перший товариський матч у 2013 році. Суперником підопічних Михайла Фоменка стане збірна Норвегії.
Футболісти національної збірної України перевірять свої сили перед надважливим поєдинком відбіркового турніру до Чемпіонату Світу 2014 року проти збірної Польщі.

На полі іспанської "Севільї" українці зіграють товариську гру проти команди Норвегії.

Наразі до поєдинку готуються такі футболісти:

Воротарі: Андрій Пятов ("Шахтар" Донецьк), Олександр Бандура ("Металург" Донецьк), Рустам Худжамов ("Іллічівець" Маріуполь).

Захисники: В’ячеслав Шевчук, Олександр Кучер (обидва - "Шахтар"), Євген Хачеріді, Євген Селін (обидва - "Динамо" Київ), Віталій Мандзюк, Артем Федецький (обидва - "Дніпро" Дніпропетровськ), Богдан Бутко ("Іллічівець" Маріуполь).

Півзахисники: Олег Гусєв, Денис Гармаш, Андрій Ярмоленко, Роман Безус, Андрій Богданов (усі - "Динамо"), Євген Коноплянка, Руслан Ротань, Денис Олійник (усі - "Дніпро"), Микола Морозюк ("Металург" Донецьк), Анатолій Тимощук ("Баварія" Мюнхен, Німеччина).

Нападники: Євген Селезньов, Роман Зозуля (обидва - "Дніпро"), Марко Девіч ("Шахтар").

Фото - ffu.org.ua
Фото - ffu.org.ua


Не прибув до тренувального табору лише збірної захисник "Шахтаря" Ярослав Ракицький, який встиг "підхопити" вірусну інфекцію, а його партнер по команді Тарас Степаненко не готувався до гри через харчове отруєння. Всі інші - в строю й готуються до матчу.

До слова, українці уже 4 рази в своїй історії протистояли збірній Норвегії. Три матчі наша збірна виграла й лише одного разу зіграла в "суху" нічию. До речі, двоє гравців, що викликані й цього разу до табору збірної, уже вражали ворота норвежців - це дніпропетровці Роман Зозуля та Євген Селезньов.

Збірну України з футболу може очолити колишній тренер рівненського "Вереса"

Нагадаємо, що цей поєдинок стане першим для Михайла Фоменка на посаді головного тренера збірної України. До цього спеціаліст, який у 1994 році очолював рівненський "Верес", лише одного разу працював зі збірною. Це було того ж 1994 року, коли Михайло Фоменко очолював збірну Гвінеї.

Збірну України з футболу очолив колишній тренер рівненського "Вереса"

Матч Україна - Норвегія розпочнеться о 19.00 за київським часом. Трансляцію поєдинку можна буде побачити на телеканалі "Інтер".





На правах реклами