Ми у Facebook
07.02.2013, 12:25

На Рівненщині міліціонери знову побили людину?

До прокуратури Рівненського району надійшла заява від 24-річного чоловіка з села Дядьковичі. Чоловік скаржиться, що міліціонери районного відділу міліції його побили.
Про це порталу OGO.ua повідомили в прес-службі прокуратури області.

- 5 лютого прокуратура району внесла відомості про дане правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 365 КК України. За даним фактом проводять досудове розслідування, яке з'ясує, чи перевищили працівники міліції свої службові повноваження, — каже прокурор Рівненського району Павло Романчук.

Тим часом міліція проводить власне службове розслідування.

Це вже не перше повідомлення до прокуратури про неправомірні дії правоохоронців. Так наприкінці січня жінка з села Воронки Володимирецького району написала заяву до прокуратури, що працівники міліції побили її 30-річного сина та 29-річного брата. Заявниця стверджує, що бійка сталася поблизу кафе в смт Володимирець. За її словами, серед людей, що побили її родичів, були чоловіки в міліцейській формі.

А 2 лютого в Острозі поблизу кафе старший лейтенант служби цивільного захисту побив двох хлопців. 17-річного і 21-річного хлопців з Острозького району госпіталізували до лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу мозку та забійних ран голови. Зараз підозрюваного взяли під варту, він знаходиться у СІЗО.







На правах реклами