Ми у Facebook
08.02.2013, 09:05

Імена фіналісток конкурсу "Міс Рівненщина" оголосять 12 лютого [Анонс]

Організатори обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина-2013" обрали претенденток на корону переможниці. Визначати кращих довелось у декілька етапів з-поміж сотні охочих. Презентація 22 фіналісток проекту відбудеться 12 лютого.
Серед охочих позмагатися в конкурсі як досвідчені моделі, так і початківці. Поборотися за право представити свій район на конкурсі на кастинг приїхало й чимало красунь з райцентрів. За словами директора конкурсу "Міс Рівненщина" та агентства моделей "Панна" Вікторії Дембіцької цьогоріч на участь претендують красуні майже з усіх районів.

Всього у фінал конкурсу відібрали 22 учасниці. Їх імена плануємо оголосять 12 лютого на презентації конкурсу в ресторані "Ля шалет".



Після оголошення складу фіналісток на дівчат чекає напружена підготовка. Вже традиційно буде безліч репетицій, постановок хореографічних номерів, а також фото- та відеозйомок. Головний конкурс краси в області цьогоріч відбудеться в МПК "Текстильник" в середині березня.

Переможниця конкурсу отримає путівку на відпочинок в Болгарію та каблучку з топазом вартістю 5 тисяч гривень, а також прикрасить обкладинку журналу FREETIME. А "Міс глядацьких симпатій" — каблучку з топазом вартістю 4 тисячі гривень. Всі інші учасниці отримають цінні подарунки від партнерів та спонсорів проекту.

Довго відзначати перемогу цьогорічна "Міс Рівненщина" не зможе, адже вже за кілька днів після фіналу поїде до Києва на підготовку до всеукраїнського конкурсу краси "Міс Україна-2013".





На правах реклами