Ми у Facebook
10.02.2013, 14:39

Світ навиворіт

Кожна людина проживає свою історію, вірніше множину історій, але є певний напрям, в канву якого вплітається все життя з її зльотами і…
Помічати поточну річку життя починаєш десь із років сорока, адже приблизно до цього відрізка шляху підходиш з певним багажем життєвих прелюдій, розуміючи, що десь можна було і звернути, але… ти такий, яким прийшов у свої 40, щось вдалося, вийшло, а щось…

Чому саме сорок являє собою певний вододіл між прожитим і прийдешнім? Я назвала б цей відрізок шляху вивільненням творчості – енергії, якій підвладно змінити як життя кожного з нас, так і свою, невелику, але таку значущу ділянку навколишнього простору.

До сорока верх в людині беруть сили, що досі ховалися, або пригнічувані (це як у кого), тут головне відчути і зрозуміти, що приходить період переродження, а правильно сказати народження наново – Відродження.

Людина часто міняється: у декого народжуються віршовані форми і вони підходять до випуску своїх творів, оформлених в книжкове видання; хтось починає малювати, причому так, що можуть з'явитися диво-картини.

Але це та особистість, що відчуває і не опирається потягу серця й душі. Адже саме творче переплетення цих понять відкриває перед людиною, що йде по життю, нові горизонти і нову реальність, яка, ох як відрізняється від традиційного поняття "Життя середньої руки людини".

З чого ж складається людина, як вона живе, в чому сенс існування і як жити, щоб не хворіти, насолоджуючись життям у згоді з собою, Природою, довкіллям? Як допомогти людині розібратися в своєму світі емоцій, пристрастей, складних, а деколи і стресових ситуацій, і в чому полягає моє завдання?

А в тому, щоб допомогти людині вийти з агресивного поля, яке створюється її ж думками, відчуттями, емоціями, бажаннями, що суперечать один одному, руйнівними діями по відношенню до себе.

І це все переплітається тисячами ниток навколо і всередині людини, не дає їй вільно дихати, мислити, рухатися. Фактично, людина пригнічує свою дійсну суть, навішує на себе стопудові замки, закривається від Всесвіту, не чує та не розуміє себе. Адже ця відвертість – вона в нас, потрібно тільки пригадати про це. Наші клітинки пам'ятають все, вони ввібрали в себе всю еволюцію Всесвіту і зберігають інформацію в своєму полі. І коли вони закриваються, душаться негативними думками і емоціями, вони перестають виконувати свою функцію по відношенню до організму, органу, випромінювання гасне, енергія, яка так необхідна Фізичному тілу, більше не виробляється і поступово починає розвиватися хвороба.

Мені відкрилася можливість відчувати, бачити патологічні зміни у світі людини на рівні інформаційного поля й допомогти виправити ці спотворення, але це багато в чому залежить і від самої людини. Ми будуємо довірливі стосунки, щоб прийняти нові знання, що ведуть до позитивних змін у житті. І поступово приходить розуміння себе, інших людей, розуміння ситуації, що склалася, і як її виправити. Зробити крок назустріч собі – це і є ознака внутрішньої готовності до цих змін.

Шлях, який відкривається перед Людиною, – це Шлях пізнання Законів Всесвіту. Ми прийшли на Землю, щоб жити за цими законами і утверджувати їх, завдяки своїм чистим помислам і вчинкам. Коли ми не чинимо опору Законам побудови життя, відновлюються гармонійні відносини із Всесвітом і відповідно позитивний обмін з навколишнім Світом Природи, з людьми, близькими. Йде процес взаємодоповнення і спілкування переходить на вищу вібрацію – ця якість, властива Людині, називається Любов.

Відроджуючи в собі Любов, ми здатні творити дива, відновлюючи зв'язок із Всесвітом, ми відновлюємо здібність свого організму до самозцілення, піднімаємо втрачені знання про свій внутрішній світ.

Ми бачимо свою плоть і думаємо, що це достатньо для вивчення походження різних хвороб. Але якщо є один бік – видимий, це означає, що є і другий – невидимий, продовженням якого є наше видиме щільне тіло і якраз на цей свій бік ми не звертаємо ані найменшої уваги.

Якщо ми її не помічаємо, отже, її не існує, але вона існує всупереч нашим уявленням. І у людини з'явилася така можливість познайомитися з цією невидимою стороною свого світу і навчитися нею керувати, і спрямовувати в те позитивне русло, яке допоможе зібрати себе воєдино і створити цілісну особу.

Моє завдання полягає у наданні допомоги людині, яка не може справитися зі своїми проблемами, що є наслідком стереотипних підходів до життя і тих переконань та звичок, що домінують і які накопичувалися роками.

Хаотичні думки душать так, що ми не чуємо себе. Те, чого людина навчилася – це сприймати, слухати тільки себе, і те, що її влаштовує, тобто дивитися на світ з позиції всезнайства, гордині, заздрості і т.д. І щоб піти від цих якостей, які накопичилися у людства за тисячі років нашої цивілізації, ми і починаємо шукати ті істині грані характеру, які дані нам спочатку, народжені з першоджерела і дають можливість реалізувати себе як творча особистість. Адже Всесвіт – Творець проявляє себе різними способами і в тому є унікальність кожної людини, що він неповторюваний в цьому Її виразі.

Ми перестали бути шукачами, займатися пошуками істини. А щоб досліджувати це життя, прагнути до самовдосконалення, в нас усередині повинна бути відвертість до всього доброго і прекрасного. Ця відвертість до пори до часу зберігається в маленьких дітях, в них живе мрія і віра в чудеса, і якщо ми не втрачаємо стан внутрішньої дитини, тоді наше життя проходить більш-менш комфортно, ми йдемо за своєю мрією, навіть не підозрюючи про це.

Якщо людина перестала дивитися на життя дитячими, завжди здивованими очима, якщо людині перестала бути цікавою той або інший бік його життя, у ньому починають включатися програми закриття життєвих сил, тому що втрачається контакт із Душею, серце закривається, одна проблема навалюється на іншу, неприємності починають превалювати, і виходить замкнуте коло, яке може бути і кармою, і з нього одному дуже складно вийти, якщо ще й хвороби важкі переслідують, передаючись із роду в рід, і звинувачуємо у всьому долю.

Доля в розумінні Всесвіту дана для процвітання, для щасливого і здорового життя тут на землі. І її ми теж затверджуємо, навчаємося керувати нею. А також вчимося будувати здоровий фундамент для свого організму зі своїх думок і бажань. Наш Шлях – творити, а не руйнувати себе.

Контактна інформація: 067 148 59 32





На правах реклами