Ми у Facebook
11.02.2013, 11:21

На Рівненщині 20-річний юнак намагався вкрасти скриньку для пожертв сиротам

Це сталося в одному із торгових центрів Рівненщини. Скринька знаходилася на першому поверсі і будь-хто міг підійти і кинути туди гроші. Проте невідомий замість того, щоб пожертвувати кілька гривень для малозабезпечених, спробував вкрасти гроші.
Про це порталу OGO.ua повідомила Вікторія Бондар з УДСО при УМВС України в Рівненській області.

Один із Рівненських благодійних фондів у рамках акції "Шкільний портфель для сироти" збирає кошти на канцелярське приладдя, книги та одяг для дітей-сиріт та малозабезпечених дітей Рівного і області, аби кожному малюку було приємно і повноцінно вчитися. Хто скільки міг – стільки і кидав грошей до скриньки, проте, як виявляється є «нечисті на руку» люди, які не проти заволодіти чужим.

- Хто хотів, той підходив і жертвував, що може, - каже охоронник. - Хто гроші кидав, а хто приносив теплий одяг, шкільну чи спортивну форму, канцтовари, ігри, взуття. Тому, коли зловмисник підійшов до скриньки, то ніхто нічого і не запідозрив. А він в свою чергу схопив її і кинувся навтьоки. Я відразу натиснув «тривожну» кнопку і викликав працівників Державної служби охорони»

Правоохоронці прибули на місце події і спіймали зловмисника. Проте скриньки при собі в нього вже не було, а під час обшуку у нього знайшли лише печатку і 609 гривень. Працівники закладу обшукали всі закутки, але скриньки так і не знайшли, а затриманий, в свою чергу, не зізнається, де її сховав.

На місце події викликали слідчо-оперативну група для з’ясування обставин події. Зловмисника доставили до Рівненського міського відділу міліції. Затриманим виявився 20-річний житель міста Здолбунів Рівненської області.

Триває слідство.






На правах реклами