Ми у Facebook
13.02.2013, 13:40

Головний комунальник Рівного незамінний?

Раптове звільнення начальника міського управління житлово-комунального господарства Івана Геми поставило перед нелегким рішенням владу Рівного. Тож питання, хто тепер розбиратиметься з комунальною галуззю, допоки лишається риторичним.
Робочий тиждень у Рівному розпочався з несподіваної звістки, оприлюдненої прес-службою Рівненського міськвиконкому. Начальник міського управління ЖКГ Іван ГЕМА написав заяву на звільнення за власним бажанням. Аргументував своє самоусунення станом здоров’я. Нагадаємо, у середині 2011-го Іван Гема пробув кілька місяців на лікарняному. Тоді мова йшла про інсульт, який переніс головний комунальник Рівного.

- Для багатьох заява Геми стала справжнім сюрпризом, - зазначив міський голова Рівного Володимир ХОМКО під час засідання виконкому. - Кандидатури на цю посаду у мене немає. Я оголосив усім знайомим, друзям, в облдержадміністрацію звернувся. Мені треба людину, яка була б від мене на дистанції, щоб мене не звинувачували ні в чому. Людину, не лише практично готову до роботи в цій сфері, такі є, а й теоретично. Бо я планую зміни вносити, реформи робити, і мені треба, щоб людина мислила в унісон зі мною і розуміла кроки, які я роблю. Навіть з мого оточення не всі розуміють те, що я хочу зробити в комунальній сфері міста. Поки що такої людини я не бачу, навіть приблизно не уявляю, хто це може бути.

Про начальника управління ЖКГ Рівного... написали вірш

Виконувати обов’язки начальника управління поки буде колишній заступник Геми — Володимир Лапюк. За словами мера, це “хороший спеціаліст”. Проте чомусь його серед можливих очільників управління не називає...

Рівненські ЖКП "проїдають" зароблені кошти [+Фото]

Між тим Іван Гема й надалі буде членом виконкому Рівного. Про це його просив сам Володимрир Хомко. За словами мера, побачити Гему у кріслі члену виконавчого комітету можна буде найближчі місяці.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ