Ми у Facebook
17.02.2013, 19:12

Рівнянки вибороли два "золота" на Чемпіонаті України [+Відео]

Днями у Сумах завершився чемпіонат України з легкої атлетики серед молоді. Рівненські спортсмени брали участь практично у всіх бігових дисциплінах, й у двох з них зуміли здобути золоті нагороди!
Справжній бійцівський характер на змаганнях продемонструвала юна рівнянка Наталія Прищепа.

18-річна спортсменка перевершила усіх супротивників на дистанції 1500 метрів! З результатом 4:28.58 рівненська спортсменка здобула "золото", яке стало для Наталки другим за два тижні!

Нагадаємо, що тиждень тому рівнянка у тих же Сумах на тій же дистанції святкувала перемогу серед юніорів, а тепер зуміла перебігти старших за себе суперниць!

Відео "золотого" забігу Наталії:



- Було важко, але ж перемога ніколи легко не дається, - поділилася враженнями після забігу Чемпіонка України з легкої атлетики Наталія Прищепа. - Відразу відчувалося те, що старші суперниці, але я зуміла таки виграти! Правда, я не вперше проти старших бігла, але перемогла вперше.

Свій високий олімпійський клас підтвердила на змаганнях й учасниця Олімпійських Ігор у Лондоні 2012 року Ольга Земляк. Вона впевнено виграла "золото" на дистанції 400 метрів.

Відео переможного старту Ольги:



Проте на досягнутому наші дівчата не зупинилися. У передостанній день змагань Ольга Земляк, Наталія Прищепа, Олена Колесніченко та Катерина Климюк поклали "у скарбничку" командне "срібло", показавши другий результат у естафеті 4х400 метрів.

Наталія Прищепа щойно прийняла естафетну паличку від Катерини Климюк
Наталія Прищепа щойно прийняла естафетну паличку від Катерини Климюк


Якщо рівненські дівчата зуміли вибороти нагороди, то хлопці до п'єдесталу пошану не добігли. Найкращий результат серед рівнян показав Роман Лук'янчук, який на дистанції 200 метрів став четвертим.





На правах реклами