Ми у Facebook
25.02.2013, 10:40

У Рівному під час пожежі загинула 55-річна жінка

23 лютого о 18:03 до чергової частини оперативно-координаційного центру Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві міста Рівне по вулиці Уласа Самчука.
На місце виклику виїхали три чергових підрозділи пожежно-рятувальної служби. На час прибуття вогнероців, цегляна господарча будівля розміром 8х6 метрів була повністю охоплена вогнем. Температура була настільки високою, що рятувальники в апаратах захисту органів дихання одразу не змогли потрапити у середину приміщення. Тому довелося збивати полум’я спочатку із зовні і лише згодом увійти в середину.

Під час гасіння пожежі бійці служби 101 в коридорі палаючої будівлі виявили тіло 55-річної господині Тетяни. Рятувальникам знадобилося більше півгодини, щоб приборкати полум’я, не допустивши поширення вогню на поряд розташовані будинки. Вогнем було знищено перекриття і покриття господарчої будівлі, а також речі домашнього вжитку. Наразі усі передумови виникнення пожежі та загибелі людини встановлює слідчо-оперативна група міліції.



Шановні громадяни! Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Рівненській області вкотре звертається до вас із проханням бути вкрай обережними при палінні та користуванні відкритим вогнем. Не можна нехтувати правилами пожежної безпеки, думаючи, що пожежа мене не торкнеться. Це хибні думки. Вогонь не питає дозволу, щоб зробити свою “чорну” справу. Пам’ятайте: лише суворе дотримання правил пожежної безпеки допоможе уникнути лиха. Будьте обережними, бережіть і цінуйте своє життя, адже воно дається лише один раз.


ГУ ДСНС України у Рівненській області





На правах реклами