Ми у Facebook
26.02.2013, 12:30

Хто стане "Пузатою мамою" цього року? [+Фото]

Цьогоріч втретє у Рівному відбудеться конкурс «Пузата мама». Відтак, усі вагітні можуть стати потенційними учасницями.
Неабияку підтримку та популярність серед жителів Рівненщини здобув конкурс “Пузата мама”, що проходив у попереедні роки. Сам проект приурочений до Дня матері, проте вагітних організатори шукатимуть вже зараз.

За словами керівника Сімейного клубу “Пузата мама” Оксани ПРОКОПЧУК, минулого року у конкурсі брали участь жительки з декількох районів області та самого Рівного.

- Я впевнена, що наші вагітні матусі - учасниці попередніх конкурсів - довели, що стан вагітності - не перешкода для активного життя, - пояснює Оксана Прокопчук. - Більше того, і після народження діток ми не втрачаємо зв’язок з нашими учасницями. Ми організовуємо різні зустрічі, вечірки, розвиваючі заняття для діток. Тому для кожної з майбутніх мам участь у конкурсі стає хорошим початком для нових знайомств, отримання корисних знань.



До участі у фіналі конкурсу відберуть 12 учасниць. Спеціально для цього у березні будуть проведені кастинги. Цьогорічною родзинкою конкурсу є те, що усі вагітні, які прийдуть на кастинг та не пройдуть до фіналу проекту, будуть відзначені організаторами та отримають подарунки. Традиційно усіх вагітних фотографуватиме рівненський фотохудожник Олександр Харват. На його думку, кожна вагітна - це особлива фотомодель.



- Фотографувати жінок у такому стані - це дуже тонка робота. Адже тут важливо передати її внутрішній стан через фотооб’єктив, відобразити його. Разом з тим, це має сподобатись і самій майбутній мамі. Саме тому, кожна з наших фіналісток стане фотомоделлю, а відтак спробує себе в ексклюзивній фотосесії, - пояснює фотохудожник.


«Пузата мама-2013» готує безліч сюрпризів та цікавих несподіванок і на фінальній частині. Серед них - виступ відомого гурту “OT VINTA”. А найменших глядачів чекатимуть казкові герої, солодкі подарунки та веселі клоуни. Традиційною особливістю конкурс є те, що журі не обиратиме одну переможницю. Кожна з фіналісток проекту отримає спеціальний титул від організаторів та спонсорів.






Участь у конкурсі “Пузата мама” можуть взяти вагітні рівнянки з періодом вагітності від 3 до 7 місяців на момент подання заявки, незалежно від віку. Для цього необхідно надіслати лист-заявку з поміткою “Пузата мама” на e-mail: puzatamama@ukr.net з такою інформацією:

- ПІБ, контактний телефон (обов’язково!),
- інформація про себе (місто проживання, місце навчання або роботи, вік, зріст, життєве кредо та хобі).
- термін вагітності
- наявність дітей, їх вік
- 1 або більше фото (бажано, щоб було видно животик).

Анкети прийматимуться до 20 березня.

Цьогоріч традиційно організаторами конкурсу виступають: Сімейний клуб "Пузата мама", рекламно-маркетингова компанія "НеоМарк", агентство моделей "Панна". А співорганізатором є "Видавничий дім "ОГО".






На правах реклами