Ми у Facebook
28.02.2013, 20:20

"Рівняни читають": директор піар-агенції перераховує "365 коротких історій для душі" Ферреро

Продовжуємо вивчати літературні вподобання мешканців нашого міста.
Марина НАЗАРЧУК, журналіст, головний редактор порталу "ЧаРівне.інфо", директор агенції "PRANTMEDIA PROMO GROUP"

- Що Ви зараз читаєте?
- Зараз вкотре перечитую поезію моєї улюбленої поетеси Ліни Костенко, зокрема її нове видання "Триста поезій", куди ввійшли найвідоміші її вірші та уривки з романів і поем. Крім цього, з неймовірним захопленням та неповторними емоціями взялась за читання книги автора Бруно Ферреро "365 коротких історій для душі". Це - неймовірна книга! Усім раджу! У ній зібрано короткі і дуже-дуже милі розповіді на кожен день. Повірте, дуже зігріває душу!

- Що плануєте читати?
- Наразі у планах маю прочитати наступну книгу Надійки Гербіш "Теплі історії до шоколаду" та роман Бернарда Вербера "Імперія ангелів". А ще дуже хочу прочитати новий роман Фрейзера Сазерленда "Втрачений паспорт. Життя та слова Едварда Лейсі" - там є багато про подорожі, тому мені має сподобатися :-).

- Як Ви здійснюєте вибір книг, які читаєте?
- В основному, дослухаюся до порад книголюбів. Найбільшими такими літературними знавцями для мене є мої батьки, які мають вдома величезну бібліотеку і не уявляють свого життя без книг. Тому їхня авторитетна думка у цьому питанні для мене є найвагомішою. Також прислухаюся до літературних смаків моєї сестри. Вона живе в Німеччині, вже зібрала велику бібліотеку нашої української літератури в себе і поступово привчає німців до українських авторів та книг. А ще цікавлюся, що читають мої закохані у книги друзі. У моєму колі, на щастя, книголюбів вистачає! Хоча інколи обираю книги просто інтуїтивно.

А що читаєте ви?

Книжковий блог OGO.ua

P.S. Хочете поділитися з нами своєю любов'ю до книг? Надсилайте три коротенькі відповіді на запитання: "Що Ви зараз читаєте? Що плануєте читати? Як Ви обираєте, що саме читати?", своє фото та інфо про себе на info@ogo.ua, uliana.tet@gmail.com. Або ж пишіть у соцмережах: http://vk.com/ogo_ua та http://www.facebook.com/OGO.ua

"Рівняни читають": студенти вподобали сучасну українську літературу
"Рівняни читають": дівчата полюбляють Павла Коробчука
"Рівняни читають": журналістка - у полоні Бернарда Вербера
"Рівняни читають": мама в декреті вражена "Прекрасним новим світом" Хакслі "





На правах реклами