Ми у Facebook
01.03.2013, 16:45

Подарунки жінкам за знаками зодіаку

Що підійде жінці-Овну, не обов’язково сподобається Скорпіону.
Жінка-Овен
Такій жінці до вподоби всі речі, пов’язані з її вогняною стихією. Ви її вразите, якщо подаруєте цікавий підсвічник, ароматичні свічки чи влаштуєте романтичне побачення біля вогнища на природі. Жінка-Овен прихильно ставиться й до біжутерії, не обов’язково із золота, але це має бути якась ексклюзивна річ, можливо, виготовлена вашими руками.

Жінка-Телець

І чоловіки, і жінки-Тельці обожнюють подарунки, які можуть поповнити їхній гардероб. Придивіться до того, що любить ваш Телець одягати, й ви обов’язково відзначите, що він має безліч дрібних аксесуарів – хустинок, сережок, різноманітних браслетів. Підберіть цікаві рукавички, намисто з перлин чи жіночу краватку – ви не помилитеся.

Жінка-Близнюки
Близнюки – подвійний знак, тому подарунок має бути багатофункціональним. Наприклад, вишуканий браслет-годинник. Водночас, кожен Близнюк оцінить дорогий подарунок, ви не поставите його в незручне становище, якщо подаруєте стильний мобільний телефон, а до нього – ще й срібну підвіску.

Жінка-Рак
Ракам імпонують подарунки від душі. Шановні чоловіки, вам на певний час треба стати справжніми "Джеймсами Бондами" й наперед вивідати, про що мріє ваша кохана. Але про це краще не питати відкрито. Найімовірніше, це щось корисне в домашньому господарстві, наприклад, чашка або дорогий порцеляновий набір чашок, подушечки чи постільна шовкова білизна.

Жінка-Лев

Подарунок для жінки-Лева повинен наголошувати на її красі й задовольняти її самолюбство. Її ви здивуєте її ж портретом у розкішній рамці. Леви обожнюють все яскраве, примітне і дороге. Якщо ви вирішили подарувати прикрасу, ні в якому разі це не повинна бути дешева біжутерія, а то ви можете "нарватися" на справжній скандал.

Жінка-Діва
Вартість подарунку для діви не має значення, головне – його функціональність. Дівчата "зацінять" дерев’яні та шкіряні прикраси, екологічно чисту косметику, цікаві книги та предмети, що зроблять дім затишнішим.

Жінка-Терези
Найголовніше для Терезів – подарунок має бути гарно запакованим, з великим бантиком і квітами в додачу. Не забудьте й про вітальну листівку. До цього всього виберіть якісну косметику модних фірм, а також кілька цікавих кухонних дрібничок. Наприклад, скриньки для солі та спецій, але ні в якому разі не чайник чи тостер.

Жінка-Скорпіон
Про подарунок для Скорпіона варто запитати у нього ж самого, і краще це зробити заздалегідь, аби він встиг уже про це забути. Скорпіонам подобаються антикварні речі – прикраси, речі інтер’єру, до смаку йому припадуть навіть старовинні карти-таро чи брошка початку XX століття. Якщо купити її для вас надто дорого, пошукайте її в шкатулці бабусі та скажіть коханій, що це – сімейна реліквія. Безперечно, це безпрограшний варіант.

Жінка-Стрілець
Для Стрільців – головне оригінальність. Жодних коробок з цукерками чи дешевих гвоздик! Підберіть їй гарну парасольку чи сумочку, можна навіть стильну в’язану накидку чи шарф.

Жінка-Козеріг
Козероги поважають престижні подарунки відомих фірм. Ви помітите, що така жінка завжди підбирає сумочку і туфлі в тон. Тому їй не можна дарувати тільки браслет чи тільки сережки, доведеться розщедритися на весь комплект. Це стосується не тільки прикрас.

Жінка-Водолій
Водолії обожнюють все ультрасучасне. Агат, сапфір, меланхоліт у гарній і стильній оправі – ось подарунок справді "в тему". Не шкодуйте квітів, але це має бути ексклюзивний букет.

Жінка-Риби

Каблучки, кулони – щось напівмагічне й утаємничене, ось що подобається дівчатам-Рибам. Якщо ви купите у супермаркеті якусь дрібничку з-поміж сотень таких самих – ви аутсайдер, не сумнівайтеся.





На правах реклами