Ми у Facebook
02.03.2013, 14:43

Найгарніші студенти Острозької академії [+Фото]

Минулорічний "Пан "ОГО" Олександр Пахальчук (факультет романо-германських мов) отримує диплом з рук "Гальшки "ОГО" Ольги Данилюк

Представляємо учасників щорічного чоловічого конкурсу краси, інтелекту і талантів "Пан Острозький", фінал якого вібудеться 14 березня у Національному університеті "Острозька академія"!
Конкурси краси та інтелекту "Гальшка року" та "Пан Острозький" проводяться в Національному університеті "Острозька академія" відповідно серед дівчат і серед хлопців щороку. Від звичних конкурсів краси вони відрізняються виразною історичною спрямованістю (учасники відтворюють постаті славетних діячів минулого, пов'язаних з Острозькою академією) та націленістю на демонстрацію учасниками своїх талантів, внутрішнього світу, гармонії привабливих зовнішніх даних, розуму та моральних якостей.

Знайомимо вас із цьогорічними учасниками конкурсу! (Інформацію подаємо за абеткою прізвищ конкурсантів). А вже найближчими днями розпочнеться sms-голосування, переможець якого отримає спеціальну відзнаку в номінації "Пан "ОГО", як це було і торік! Отож, слідкуйте за анонсами, а поки що - дізнайтесь більше про конкурсантів!

Олександр БУХВАЛ,
факультет політико-інформаційного менеджменту
:



- Я народився у Волинській області. Завжди намагаюсь проявити себе як активна людина, займаюся спортом та науковою діяльністю. Навчався в Маяківському лінгвістичному ліцеї. Був членом Малої академії наук. Писав наукові роботи з археології та історії України. Наразі навчаюся в Національному університеті «Острозька академія» на спеціальності «політологія».

Не уявляю своє життя без спорту. Займаюсь баскетболом та футболом. Пишу також статті на футбольну тематику, мрію реалізувати себе як спортивний журналіст.

Своїм життєвим кредо вважаю слова Білла Шенклі : «Якщо ти перший, то ти перший, якщо ти другий, то ти – ніхто». Я – людина, яка намагається реалізувати себе в повній мірі, тому завжди працюю над собою, досягаючи максимуму в тому, де я задіяний.

Михайло КУЗЕМСЬКИЙ,
факультет міжнародних відносин
:



- Народився я на Тернопільщині. Вважаю себе людиною, яка вірить у неможливе та вчиться кожного дня.

Не ідеалізуючи себе, знаю та продовжую дізнаватись про власні недоліки, знаходжу час, щоб їх виправляти. Як і кожен – створений Богом і для Бога. Не шукаю сенсу у житті,бо вже його знайшов та відчуваю. Я впевнений,що я є творчою людиною, з особливим почуттям сприйняття та відображення, що втілюю у власних роботах. Досягненнями у сфері науки пишатися поки що не можу, але перша курсова стане, безперечно, таким.
Щодо творчих – це декілька робіт фарбами і один портрет, адже я цікавлюся дизайном і образотворчим мистецтвом.

Моє життєве кредо: «Якщо хочеш спробувати у житті все – спробуй бути добрим,смиренним та чесним».

Найелегантніші студенти Острозької академії - учасники чоловічого конкурсу краси та талантів "Пан Острозький-2012"

Василь МАХЛЮК,
гуманітарний факультет
:



- Я – Козеріг, тому дуже просто беруся за всяку справу, але не завжди вдається завершити її, бо, знову ж таки, я – Козеріг:)

Проте, дещо - вдалося! Старанно навчався в школі, займався співами, успішно склав іспити і потрапив до Острозької академії – це вважаю проривом свого життя. Намагаюся бути активним, енергійним і корисним людям. Навчаюся на відмінно, впродовж 2011-2012 н.р. був головою Студентської ради факультету, зараз працюю в цій структурі. Є членом студентського хору храму преп. Федора Острозького, співробітником Науково-дослідницької лабораторії християнської етики, християнської психології та християнської педагогіки НаУОА, активний учасник культурно-мистецьких заходів університету. Ціную свою сім’ю, друзів та колег і завжди чекаю від них того ж .

У житті я керуюся кредо «Per aspera ad astra».

Найкрасивіші студентки Острозької академії: фотогалерея

Андрій ОСТАШ,
економічний факультет
:



- Доброго часу доби усім! Звати мене Андрій, мені 21 рік. Уже четвертий рік маю честь бути студентом економічного факультету ОА. Ще зі школи так повелося, що мені нудно лише вчитись, я завжди намагаюсь рухатися: щось планувати, втілювати, чудити. Захоплююсь музикою, театральним мистецтвом і фотографією. Обожнюю активний відпочинок, робити щось власноруч і працювати із дітьми.

Починаючи з другого курсу, постійно беру участь у студентських наукових конференціях, презентуючи цікаві та актуальні виступи, маю три наукові публікації. Є активним учасником у громадського життя університету, старостою групи, членом Ради економічного факультету. З 2010 року був заступником голови студентського самоврядування економічного факультету, а з 2011 року очолив Студентську Раду мого факультету. Веду здоровий спосіб життя, за що був нагороджений іменним грантом.

Окрім того, 10 років був учасником дитячої музично-драматичної студії, а також маю дві музичні освіти по класу сопілки та саксофона. Три роки поспіль працюю у спортивних та студентських християнських таборах для дітей із інтернатів, виконуючи обов'язки перекладача, тренера і наставника. А цього літа мав унікальну можливість бути волонтером на футбольному чемпіонаті «Euro-2012» у місті Львові.

Дотримуюся переконання , що «йти вперед - значить втратити душевний
спокій, залишитися на місці - значить втратити себе».

Володимир САВЧУК,
факультет романо-германських мов
:



- Мене звуть Володимир. Я з Рівного. Навчаюся на факультеті романо-германських мов Національного університету «Острозька академія». Вивчаю англійську та німецьку, хоча в майбутньому планую опанувати ще щонайменше три мови. Все-таки, є щось унікальне і надзвичайне в кожній мові – щось, що тягне до себе, пробуджує жагу до відкриттів або змушує мовчки милуватися нею. Але мовчати (принаймні, понаднормово) – не моя робота. Тому, коли немає чого сказати, я пишу невеличкі прозові твори. Деякі з них потрапили до літературних альманахів «Наше коло» та «Погорина», а також до факультетської збірки «Одвічні вигуки душі». Публікації дещо іншого характеру маю у «Студентських наукових записках». Проте я живу не самими мовами. Щоб не сидіти постійно на одному місці, а головне, щоб долучитися до популяризації української культури, я танцюю. Колектив народного танцю «Спалах» дуже у цьому допомагає. Ще мені подобається брати участь в організації різноманітних заходів як на факультетському, так і на академічному рівні. Словом, нудьгувати не доводиться.

Також мене цікавлять історичні романи, холодна зброя, музика та художній переклад.

Моє життєве кредо: «The best is yet to come».

Як проходив конкурс "Пан Острозький-2012"

Богдан ШАБАРОВСЬКИЙ,
Інститут права ім. І. Малиновського
:



- Народився я у провінційному промисловому місті Костополі. У 2010 році закінчив із відзнакою Костопільську ЗОШ №3.Завжди був інтелектуально активним учнем, особливу приязнь почував до математики та історії, що втілилося в перемогах у різноманітних конкурсах.

Із 2010 року є студентом Інституту права ім. І. Малиновського (тоді ще правничого факультету). Успіхи в опановуванні юриспруденції утверджують мене у певності обраного шляху. Улюблена галузь права – конституційне, хоча майбутнє планую пов’язати із господарським та корпоративним правом.
Ніколи не цурався простої праці. Обожнюю блукати лісом чи працювати у полі, бо так відчуваю дух і стихійність своєї землі. З юних літ цікавлюся політикою, бо мені зовсім не байдуже майбутнє мого краю. Проведене у Штатах літо лише утвердило прив’язаність до України. Захоплююся літературою та футболом.

Я – ідеаліст. Намагаюся осягнути думкою неосяжне, щоб зрозуміти те, що розумінню не піддається.

Найбільший вплив на моє особистісне формування здійснив, напевно, сам того сповна не усвідомлюючи, мій батько, людина цілком неординарна. За що йому завдячую.

У житті послуговуюся принципом «Щасливий не той, хто зорі із неба хватає, а той, хто їх там запалює».








На правах реклами