Ми у Facebook
04.03.2013, 12:08

Вітас у Рівному співатиме про маму [Анонс]

Співак-легенда Вітас представить 25 березня у Рівному нову шоу-програму "Мама і Син".
Прем`єра нового шоу Вітаса "Мама і Син" відбудеться 25 березня у Рівненському облмуздрамтеатрі.

На глядачів чекають чуттєві та щирі пісні, що увійшли в однойменний альбом співака. Усі пісні Вітас писав сам. Тому й не дивно, що альбом пронизаний особистими емоціями і переживаннями виконавця.

"Мама і син" - це пісні, які Вітас присвятив своїй родині і пам'яті своєї мами. Головна пісня альбому "Мама і син" вразила серця багатьох і багатьох шанувальників таланту Вітаса. Основою ліричного тексту послужило реальне SMS-листування між мамою і маленьким хлопчиком, її сином, які опинилися під завалом після страшного землетрусу в провінції Сичуань.

Пісні Вітаса - як застереження всім дітям, які покинули рідний будинок в надії на швидке повернення, але повернулися занадто пізно, коли від батьків залишилися лише «хрест, могила, фото і лава...». Вітас закликає шанувати рідне вогнище.





Телефон для замовлення квитків: 098 811 64 70 066 801 57 47
Вартість квитків 180-400 грн

Довідка

Співак Вітас (за паспортом Грачов Віталій Владасович) народився 19 лютого 1979 року в Прибалтиці, жив в Одесі, де виконавця з унікальними вокальними даними і помітив продюсер Сергій Пудовкін.
З'явився на російській естраді в 2000 році з піснею "Опера". Вітаса називають найбільшою загадкою нашої естради. Навколо нього раз у раз ходять чутки, найпоширеніша з яких - за співака співає комп'ютер, оскільки фальцет, на який переходить співак, мають тільки кастрати. Частково ореол таємничості існує через те, що Вітас категорично відмовляється спілкуватися з журналістами, жодного разу не давши жодного інтерв'ю. Публіці навіть невідомо точно, скільки йому років Точно відомо лише, що день народження у співака 19 лютого.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ