Ми у Facebook
04.03.2013, 09:50

Що стане з боргами рівненських ЖКП “Паркове” і “Центральне”?

За минулий 2012 рік рівнянам виплатили пенсії на 901 мільйон 704 тисячі гривень. Про це повідомив начальник управління Пенсійного фонду України в м. Рівному Микола НІМЧУК під час лютневого засідання виконкому.
За його словами, спеціалісти управління провели 399 перевірок на предмет правильності нарахування та повноти і своєчасності сплати страхових і єдиного внесків, за результатами яких донараховано їх на суму 221 тисяча гривень та нараховано 235, 5 тисяч гривень штрафних санкцій.

Звільнені працівники двох рівненських ЖКП недоотримують допомогу з безробіття

- Деяке зростання заборгованості по єдиному соціальному внеску відбулося в основному за рахунок фінансових санкцій та пені, що нараховані за порушення термінів справляння платежів. Найбільшими боржниками з числа економічно-активних на сьогоднішній день залишаються філії Колоденської та Рівненської дорожно-експлуатаційних дільнць із боргами в сумах 156,9 тисяч та 338,6 тисяч гривень відповідно, що виникли у зв’язку з відсутністю фінансування з боку головного підприємства. ДП “Рівненський облавтодор” в свою чергу теж має борг в сумі 237,7 тисяч гривень. Стосовно його керівника управління надіслало подання голові правління ВАТ “ДАК “Автомобільні дороги України” про розірвання контракту. Серед боржників і ПП “ВВ”, який має борг у 389,8 тисяч гривень. Документи по цьому підприємству управління подало в Господарський суд для порушення справи про банкрутство, - розповів Микола Німчук.

Рівне: Якому ЖКП належить будинок?

Також, за його словами, порушено провадження у справі про банкрутство й стосовно двох найбільших боржників комунальної галузі Рівного — ЖКП “Паркове” і “Центральне”. Вони мають борги у сумі 501,4 тисяч та 789,9 тисяч гривень відповідно.

У Рівному закриють два "мертві" ЖКП. На прикметі ще два

А от найбільшими божниками з відшкодування пільгових пенсій, як і у минулі роки, лишилися ВАТ “РЗТА” (9 мільйонів 451,2 тисячі гривень) та ПАТ “Газотрон” (5 мільйонів 806,7 тисяч гривень боргу).





На правах реклами