Ми у Facebook
07.03.2013, 10:00

Меладзе "відмазують" від суду через смертельну ДТП

На думку деяких міліціонерів, резонансну ДТП спеціально не доводять до суду.
Розслідування ДТП, у якій під колесами "Лексуса" Костянтина Меладзе загинула жінка, навмисно затягують.

Про це повідомляють джерела "Комсомольськой правды в Украине". Видання згадує обіцянки міліції закінчити всі експертизи до весни, а також оголосити Меладзе офіційно підозрюваним в порушенні Правил дорожнього руху. Але він досі має у справі статус лише свідка.

Нові подробиці трагічної ДТП за участі Костянтина Меладзе

"Хід розслідування було заслухано в прокуратурі, яка прийняла рішення провести ще кілька додаткових експертиз", - повідомив начальник прес-служби міліції Київської області Микола Жукович.

У той же час, за версією джерел КП в міліції, резонансну ДТП спеціально не хочуть доводити до суду:

Костянтин Меладзе взяв на утримання дітей жінки, яку він збив у ДТП

"Кримінальне провадження можуть закрити з кількох причин. По-перше, родичі загиблої не мають до Меладзе претензій. По-друге, додаткові експертизи могли призначити, щоб зробити висновок про те, що Меладзе не міг уникнути зіткнення. Чи то через слизьку трасу (хоча дорога була абсолютно суха), чи то через погане освітлення. Та й Ганна Пищало переходила дорогу не на зебрі, а в декількох метрах від неї. Перевищення швидкості - Меладзе їхав 120 кілометрів на годину при обмеженні 90 кілометрів - вважатимуть незначним", - повідомило джерело.

Нагадаємо, ввечері 27 грудня на тридцять другому кілометрі траси Київ - Обухів під колесами "Лексуса" загинула 30-річна мешканка селища Козин Київській області. За кермом автомобіля, який збив жінку, був відомий композитор і продюсер Костянтин Меладзе.





На правах реклами