Ми у Facebook
07.03.2013, 13:07

Чарівним рівнянкам чоловіки подарували танцювально-пісенний бенефіс [+Фото]

Другий рік поспіль Рівненський міський Палац дітей та молоді напередодні міжнародного жіночого дня подарував рівнянкам феєричне весняне шоу, яке уже встигло стати традиційним та очікуваним. На сцені концерту виступили виключно чоловіки, і виключно заради жіночих посмішок та задоволення.
Підготовка до благодійного концерту «Чоловічий бенефіс», за словами Олександра Кондратенка, представника оргкомітету, тривала ледь не рік, адже всі номери, які останній місяць ретельно обиралися, створювались протягом останнього року.

Більше фото у фотогалереї

- Ми настрій для цього концерту збираємо цілий рік, а останній місяць дуже плідно працювали один з одним, обирали найкращі та найяскравіші номери, проводили репетиції чоловічими колективами, адже все це свято задля жіночої радості, - ділиться організаційними деталями Олександр Кондратенко.



Повна концертна зала Палацу свідчила про те, що чоловіки прикладали таких зусиль недарма. Відкрили святковий концерт гучним виступом шоу-балет «Light Dance Company», який протягом всього бенефісу радував глядачів яскравими, запальними виступами, ритмічною чечіткою, театралізованими номерами, а також відтанцював фрагменти раніше презентованого шоу «MJ».

Запалювали для жінок і молоді рівненські репери «Wild boys», які у своїх піснях більше десяти разів привітались із чарівними рівнянкам і пояснили, що все, що відбуватиметься на сцені, для їхнього задоволення.

Більше фото у фотогалереї

Атмосфера вечору створювалася джазовими мотивами, які лунали у виконанні учнів музичної школи Палацу Назара та Богдана Богданюків та народного джазового оркестру під проводом Володимира Пасічника.

- Цьогорічний концерт відрізняється від минулорічного низкою нововведень, зокрема прем’єрами колективів, які можуть принести весну в душі жінок, - пояснює Василь Гізун, ведучий бенефісу та режисер Народного молодіжного театру «Від ліхтаря». – Ми подаруємо жінкам масу емоцій, задоволення і свого роду частинку щастя, адже коли на сцені тільки чоловіки і виступають заради жінки – це є дійсно щастя.

Більше фото у фотогалереї

І справді, цьогорічний «Чоловічий бенефіс» був багатий на прем’єри. Так ансамбль народного танцю «Дружба» презентував новий номер з румунським народним танцем. Старший склад танцювального колективу в цей вечір показав бойовий дух, виконавши номер «Вольне донцы», в якому представили соло на шаблях. Також в цей вечір для чарівних рівнянок танцював чоловічий склад зразкового ансамблю спортивного танцю «Ритм».

Музичний супровід вечору створювали «Троїсті музики» разом з Олександром Кондратенком, які зі сцени освідчувались усім жінкам у залі. Слухали рівнянки і харизматичного Олексія Капланова. Прем’єрою порадував і оркестр «Perpetuum mobile», але найочікуванішою прем’єрою вечора стала презентація нової акустичної програми рівненського рокабілі гурту «От вінта» - «Пілотка», а також однойменної пісні, яку музиканти в запалі виконали для залу не раз, а двічі. Усі пісні, виконані «отвінтистами», так чи інакше стосувались жінок, гурт виконав свою ліричну пісню «Люблю», а потім Юрко Журавель, фронтмен гурту, подарував жінкам своє персональне «люблю».



У цей вечір чоловіки були щедрими на відверті зізнання та подарували жінкам найкращі слова побажань.

- Шановні рівняни, вітаємо вас із 8 Березня. Пам’ятайте, що ми вас поважаємо, кохаємо, будемо вас берегти, плекати, всього вам най-найкращого, здоров’я, кохання, - обіцяв фронтмен рокабілі гурту «От вінта» Юрій Журавель.

- Хочеться привітати всіх жінок, мам, коханих, донечок з цим чудовим святом весни, святом цвітіння, буяння, молодості, кохання і нехай ваші чоловіки завжди носять вас на руках, - приєднався до вітань артистичний ведучий Василь Гізун.

- Від усього Палацу, від усього чоловічого складу, бажаю всім жінкам головне здоров’я та чарівності, завжди посміхатися, мати теплі гарні стосунки, бути гарними, яскравими, такими якими є, - вітав глядачок керівник гурту «Музика мрій» Олександр Кондратенко.

У свою чергу рівнянки не залишились байдужими до привітань та відверто ділились враженнями від такого оригінального подарунку до 8 Березня.

- Мене на концерт привів син, який танцює в «Light Dance Company», завжди приємно дивитись як виступає дитина, але сьогодні син зі мною в залі, танцюють старші, та все одно особливо приємно, коли танцюють, співають, грають для тебе і не втрачають шансу ще раз нагадати, - розповіла рівнянка Наталія.

Більше фото у фотогалереї

- Прийшла на бенефіс із подругами, а чому б не провести гарно час, а вечір справді пройшов на "Ура!", - ділиться враженнями вчителька Софія. - Так приємно, коли вітають не лише на 8 Березня, а свято починається раніше. Просто вражаюче виступали хлопці із шаблями, сиділи приворожені :) Багато чого запам’яталося, вдячна за такий подарунок.





На правах реклами