Ми у Facebook
13.03.2013, 20:19

Форум молодих лідерів Рівненщини запрошує до участі

Освічена, талановита, перспективна молодь, яка вже встигла продемонструвати свої лідерські якості, незабаром отримає можливість поспілкуватися на теми управління бізнесом та неприбутковими громадськими організаціями із успішними людьми Рівненщини та України, перейняти їхній досвід і знання!
Саме таку можливість дасть усім бажаючим перший Форум молодих лідерів, який відбудеться у Рівному 20-21 квітня. Організатори Форуму – рівненська міська молодіжна організація «Smart People» спільно з рівненською обласною організацією ВГО «Українська асоціація маркетингу»

- Форум – це дводенна конференція, яка включає в себе два паралельні блоки: «Управління комерційними організаціями та соціальне підприємництво» (для молоді, яка займається чи планує займатися власним бізнесом, та майбутніх управлінців) та «Управління державними та громадськими організаціями» (для державних службовців, громадських діячів, представників недержавних організацій, журналістів, молодих політиків), - розповідає керівник Рівненської міської молодіжної організації “Smart People” Тарас Комаренко. - За нашим задумом, Форум стане своєрідною територією розвитку, майданчиком для спілкування молодих та амбітних рівнян.



Для організаторів Форуму проект стане логічним продовженням циклу навчально-освітніх зустрічей "Smart Meetings: зустрічі з лідерами, які надихають", які відбувались у Рівному впродовж більш як півроку. За цей час активна молодь Рівного отримала можливість поспілкуватись із багатьма відомими успішними рівнянами - від засновника Видавничого дому "ОГО" Віктора Данилова - до директора обласного академічного українського музично-драматичного театру Володимира Петріва, від бізнесмена і політтехнолога Сергія Паладійчука - до генерального директора групи компаній "Реноме" Надії Гладкевич. Нині ж формат проекту значно розшириться - і за кількістю учасників, і за тематикою, і, звісно ж, за складом спікерів. Серед них будуть не лише рівняни, а й відомі люди з Києва та Львова.

ТОП-20 яскравих моментів Другого сезону молодіжного проекту "Smart Meetings"

Учасники двох паралельних блоків зустрінуться на спільних сесіях від Key-Speakers – визнаних в Україні фахівців у своїх галузях. Також у рамках Форуму молодих лідерів Рівненщини організатори визначать найуспішніших молодих лідерів і сформують рейтинг «ТОП-20 молодих лідерів Рівненщини». Цей проект реалізують спільно з Видавничим домом “ОГО”.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ ДЛЯ УЧАСТІ У ФОРУМІ

Серед спікерів Форуму, які вже підтвердили свою участь, - викладач курсів «Фінансовий менеджмент та фінансовий облік» та «Персональні фінанси» у Львівській бізнес-школі Тарас Хома, викладач кафедри журналістики Гуманітарного факультету Українського Католицького Університету, журналіст, медіаексперт, медіакритик та письменник Отар Довженко, фінансовий директор ПАТ "Волинь-Цемент" Євген Щербаков, HR-директор "Verallia Ukraine" Тетяна Соколова, Президент міжнародної молодіжної організації AIESEC у Львові Тимофій Александронець, голова правління ПАТ "AES Рівнеобленерго" Вадим Кухтій, директор Центрального відділення банку“Credit Agricole” в м.Рівне Сергій Гемберг, директор з маркетингу "Мультіплекс-Холдинг" (м.Київ) Марія Бабчук, віце-президент ВГО "Українська асоціація маркетингу", директор з маркетингу та реклами МПП "Монстера" Олександр Гладунов, ідеолог бізнес-системи "Домова служба" Валерій Гусак, директор з маркетингу компанії "Автоград" Павло Алексєвич.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ ДЛЯ УЧАСТІ У ФОРУМІ

Перелік спікерів Форуму продовжує доповнюватись новими іменами. Організатори обіцяють сюрпризи!

Отримати детальнішу інформацію про участь у Форумі можна за телефоном (067) 382 10 74.

Партнер Форуму молодих лідерів Рівненщини - Благодійний фонд Богдана Гаврилишина.


ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ ДЛЯ УЧАСТІ У ФОРУМІ





На правах реклами