Ми у Facebook
15.03.2013, 11:24

У Рівному вперше за 28 років обледеніли всі тролейбусні лінії

Через складні погодні умови у Рівному ледь не відбувся транспортний колапс. Уперше за майже 30 років у місті обледеніли абсолютно всі тролейбусні лінії, через що "рогатий" транспорт виїхати на маршрути не зміг.
Як пояснили у Рівненському міському управління житлово-комунального господарства, із складної ситуації вихід таки знайшли.

Погода на Рівненщині: штормовий вітер та сильні снігопади

- З учора почав падати дощ, а вночі відбулося різке зниження температури, й сталося обледеніння тролейбусних мереж, - пояснює виконуючий обов'язки начальника Рівненського міського управління житлово-комунального господарства Володимир Лапюк. - Вранці тролейбуси виїхали й не змогли рухатися, оскільки на лініях лід й контакту не було. Чергові бригади тролейбусного управління виїхали його розбивати, але це нічого не дало. Таке сталося уперше за 28 років.

Проте, за словами Олександр Лапюка, управління транспорту знайшло вихід.

У Рівному через обледеніння дротів не їздять тролейбуси

- Начальник управління транспорту Віталій Миронюк зв'язався з приватними перевізниками, що завжди мають у резерві по кілька мікроавтобусів, - говорить Володимир Лапюк. - Вони не відмовились допомогти додатковим транспортом.

Начальник управління ЖКГ пояснив, вранці на маршрути замість тролейбусів було відправлено 20 мікроавтобусів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ