Ми у Facebook
18.03.2013, 16:00

На Рівненщині засудили контрабандиста трамадолу

Набув чинності вирок Рівненського міського суду у кримінальній справі порушеній слідчими СБУ, стосовно 22-річного жителя м.Здолбунів Рівненської області, який налагодив канал контрабандного переміщення із однієї з країна Південної Азії до України наркотичного засобу – трамадолу.

Встановлено, що зловмисник замовив з-за кордону через мережу Інтернет пігулки трамадолу. Переправлення наркотику здійснювалося за допомогою системи міжнародних поштових відправлень на власну абонентську скриньку. У подальшому зловмисник планував розповсюджувати наркотик у нічних клубах Рівненщини.

За трамадол з Індії рівнянину загрожує 9 років тюрми

У серпні 2012 року співробітники СБУ затримали зловмисника під час одержання поштового відправлення в одному з місцевих поштових відділень. У ході огляду пакунку правоохоронці виявили півтори тисячі пігулок трамадолу, обіг якого обмежено на території України.

На Рівненщині викрили міжнародний канал контрабанди наркотиків

Суд визнав контрабандиста винним у вчинені злочинів, передбачених ч.2 ст.15; ч.3 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) та ч.3 ст.307 (незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді обмеження волі строком на 2 роки і три місяці.

Про це повідомили з прес-центру СБ України.





На правах реклами