Ми у Facebook
19.03.2013, 11:55

Підприємець заявляє, що має докази неправомірних дій податкової щодо нього

Підприємець із Зарічного Анатолій Полюхович стверджує, що домігся відкриття кримінального провадження відносно податківців, які звинувачують його в ухиленні від сплати податків. Проте, за його словами, податкових міліціонерів досі не покарали.
Підприємець і пастор протестантської церкви Анатолій ПОЛЮХОВИЧ із Зарічного уже неодноразово звертався до порталу OGO.ua стосовно неправомірних, на його думку, дій податківців.

Ще торік чоловік стверджував, що одного дня 30 працівників податкової міліції увірвались до нього додому з автоматами і влаштували незаконний обшук.

Натомість у податковій казали: все законно, податківці розслідують кримінальну справу за фактом підробки бухгалтерських документів на поставку товарів майже на 3,5 мільйона гривень.

Опісля податківці оголошували підприємця в розшук. Він же стверджував, що не ховається.

Добиваючись справедливості, Анатолій Полюхович писав заяви у прокуратуру, щоб перевірили правомірність дій податківців.

- Проти податківців відкрили кримінальне провадження, - стверджує Анатолій Полюхович. – Тим не менше, справа затягується. Досі нікого не викликали на допит. Складається враження, що прокуратура прикриває податківців, хоча ми надали достатньо доказів про їх незаконні дії. Ще влітку вони оголосили мене в розшук, щоб взяти під варту, хоча я ніде не переховувався, а був на лікарняному. Вони застосовували до мене примусовий привід, хоча згідно законодавства, не мали права застосовувати привід до хворої людини. Згодом ми довели, що слідчий податковї міліції діяв не чесно та упереджено і добились призупинення слідчих дій. Тим не менше, вони і надалі проводили слідчі дії та слали мені повістки. Опісля подали клопотання, щоб скоротити мені строки для ознайомлення з матеріалами справи. А це 63 величезних томи! Вони хотіли, щоб я за 6 днів з ними ознайомився. Вони чинять неймовірний тиск на мене і мою родину.

Слова підприємця підтверджує і його дружина Аліна Полюхович. Окрім того, вона заявляє про смерть своєї ненародженої дитини та звинувачує уцьому податкову міліцію та прокуратуру.

- Податкова міліція оголосила нас злочинцями, - каже Аліна Полюхович. – Викрили обставини нашого особистого життя, хоча не мали на це жодного права. Вони прагнули створити громадську думку, що ми бандити. А прокуратура за рік часу нічого не зробила, щоб покарати податківців. Хто буде відповідати за цю всю брехню? Через ці всі події я перебувала в такому перенапруженні, що це призвело до смерті моєї ненародженої дитини…

Документи надані Анатолієм Полюховичем:
http://ogo.ua//files/zayava-1.pdf  
http://ogo.ua//files/zayava-2.pdf
http://ogo.ua//files/zayava-3.pdf
http://ogo.ua//files/zayava-4.pdf
http://ogo.ua//files/zayava-5.pdf
http://ogo.ua//files/zayava-6.pdf
http://ogo.ua//files/zayava-7.pdf
http://ogo.ua//files/zayava-8.pdf
http://ogo.ua//files/zayava-9.pdf
http://ogo.ua//files/zayava-10.pdf
http://ogo.ua//files/zayava-11.pdf
http://ogo.ua//files/zayava-12.pdf





На правах реклами