Ми у Facebook
20.03.2013, 10:31

У Рівному дівчина впала з 8 поверху і залишилася жива [+Відео]

16 березня в Рівному з балкона восьмого поверху випала 19-річна дівчина. Лікарі називають цей випадок – народитися у сорочці. А от працівники міліції – суїцидом. Адже перед цим студентка вже неодноразово хотіла накласти на себе руки.
Того вечора у квартирі дівчини була вечірка. До неї у гості прийшло чимало друзів і всі випивали. Коли свято було у повному розпалі, молодь вже й не помітила, куди поділась господиня.

- Того вечора у квартирі, яку знімала ця дівчина, святкували невідомо що, - розповідає Катерина Загурська, інспектор СЗГ УМВС України в Рівненській області. - Молоді люди були добряче напідпитку. За словами очевидців, дівчина вже неодноразово намагалась покінчити життя самогубством. А цього вечора вони її просто не вгледіли.

Друзі потерпілої були настільки п’яними, що й не пригадують, хто знайшов дівчину і викликав "швидку". Її непритомною серед ночі привезли у реанімацію.

Відео у нашій Медіагалереї

- У процесі діагностики поставили діагноз травми грудної клітки, травми головного мозку і переломи кісток тазу. - розповів валентин королюк, завідувач відділення реанімації рівненської цмл. - на даний момент пацієнтка стабільна, але важка. знаходиться в стані медикаментозного сну.

Лікарі кажуть, вижити дівчині допомогло те, що вона впала на сніг. Ніяких прогнозів щодо її подальшого стану не роблять. Кажуть, загрози життю немає, але інвалідність на все подальше життя гарантована.

Відомо також, що дівчина проживає у Корці, навчається в одному з вишів обласного центру, квартиру на вул. Київській вона знімала.

За матеріалами "Рівне 1"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ