Ми у Facebook
20.03.2013, 12:02

Рівняни зустрінуться з автором книги про пошуки чупакабри

Триває Всеукраїнський тиждень дитячого читання.
У п’ятницю, 21 березня, о 14.10 у відділі обслуговування дітей Рівненської обласної бібліотеки для молоді (вул. Київська, 18) в рамках Всеукраїнського тижня читання відбудеться автограф-сесія Сергія Гридіна «Літературні зустрічі».

Як повідомили у відділі обслуговування дітей та відділі методичної роботи та зв’язків з громадськістю бібліотеки, під час зустрічі учасникам представлять інсценування за уривком з твору Сергія Гридіна «Федько у пошуках Чупакабри», підготовлений вихованцями навчально-реабілітаційного центру «Особлива дитина».



Окрім того, можна буде поспілкуватися з автором, придбати його книги, отримати автограф. Також на зустріч запрошена київська письменниця-казкарка, креативний директор Всеукраїнського літературного фестивалю «Дивокрай» Євгенія Пірог.

Нагадаємо, відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання в Рівненській області відбулося за участі Рівненських авторів Євгена Шморгуна, Петра Велесика, Лідії Рибенко, Миколи Берези.


Довідка
Сергій Гридін - автор книг «Федько прибулець з Інтернету», «Федько у віртуальному місті» та «Федько у пошуках Чупакабри». Народився у Здолбунові. Закінчив економічний факультет Рівненського інституту інженерів водного господарства (1994 р.). Крім дитячих, пише книжки для дорослих та підлітків, які незабаром побачать світ.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ