Ми у Facebook
21.03.2013, 09:26

Рівненський ді-джей розважатиме вагітних

Фіналісток проекту “Пузата мама” чекають не лише безліч тренінгів, фотосесій та майстер-класів , а й незвичний стиль фінальної вечірки.
Фінал проекту, який приурочений до Дня Матері відбудеться у середині травня. До того часу 12 фіналісток “Пузатої мами” вчитимуться дефілювати,зніматимуться у фотосесіях, проходитимуть навчання для майбутніх мам та відвідуватимуть басейн.

А на фіналі конкурсу усіх рівнян розважатиме гурт “Ot Vinta” та рівненський ді-джей Alex (Олексій АБРОСІМОВ). Саме під їхню музику на подіум виходитимуть не лише вагітні, а й найменші моделі - дітки віком до 2 рочків.

- Я вперше долучаюсь до подібного конкурсу. І мені неабияк цікаво виступити перед такою аудиторією,- розповідає ді-джей Alex (Олексій АБРОСІМОВ).- Щодо музичного стилю, то це буде енергійна клубна музика. Тому сподіваюсь, що і діткам, і батькам вона буде до вподоби.



Учасниця № 13 Клічук Анжела

Наша учасниця окрім правознаачої освіти має ще одну - вона закінчила курси кухарів.Тож тепер вона радує близьких не лише ідеальними знаннями законів, а й різноманітних страв.
Саме такі кулінарні витівки обожнюють її рідні, а особливо два синочки! Життєве кредо:"Бажання не дається нам окремо від тієї сили, за допомогою якої його можна здійснити".
Термiн вагiтностi - 22 тижнi.

Учасниця №14 Концемал Олена

Олена - банківський працівник. Та поміж такою роботою майбутня мама завжди знаходить час на улюблені речі — малювання, танці та кулінарію.
- Сьогодні впевненно можу сказати — вагітність найкраща пора мого прожитого відрізку життя. Вірю фразі: "Переможи себе і виграєш тисячі битв”. Також мрію побачити весь світ,подорожуючи разом з малюком.
Термiн вагiтностi - 30тижнiв.

Учасниця №15 Заваліна Ольга

На даний час Ольга повністю присвячує час коханому чоловіку. Між тим, майбутня мама полюбляє вишивати та читати різноманітні книги. Життєве кредо "Моя сім"я - найбільший скарб".Термін вагітності - 25 тижнів.
Усі учасниці проекту "Пузата мама"






На правах реклами