Ми у Facebook
23.03.2013, 12:30

У Рівному пройшов відбір вагітних [+Фото]

У проекті “Пузата мама” пройшов кастинг - перший етап відбору вагітних для подальшої участі у конкурсі.
І вже з 24 березня по 1 квітня відбуватиметься інтернет-голосування за результатами якого буде відібрано п'ять фіналісток. Ще сім обере журі.
Голсування відбуватиметься за 3 частинами, на яких розділені учасниці. Голосувати можна тут:
ЧАСТИНА 1
ЧАСТИНА 2
ЧАСТИНА 3







На кастингу кожна з вагітних спілкувалась з членами журі, проходили перші фотосесії, а також пригощались солодощами від Солодкого партнера проекту Житомирської кондитерської фабрики “ЖЛ”. Сам кастинг проходив у автомобільному містечку "Автоград".



За словами фотографа Марини ХУДАНІЧ, такі фотосесії неабияк сповнені позитивом. Саме за її фотознімками відбуватиметься інтернет-голосування за 5 фіналісток проекту.


- Для мене фотографувати вагітних одне задоволення. Напевно так склалось, що свою професійну кар'єру фотомитця, я починала з фотографування вагітних та маленьких діток. Тому багато хто мене називає “фотографом майбутніх мам”,- ділиться Марина ХУДАНІЧ.
Між тим, вже зовсім скоро у фіналісток проекту справжні робочі будні.

Як розповідає організатор проекту "Пузата мама" Оксана Прокопчуккастинги проводяться саме для того аби оцінити фізичних стан вагітних та поспілкуватись із ними.
- Звичайно, кожна вагітна хоче стати фіналісткою такого проекту. Проте, є безліч перепон, через які ми часто відмовляємо майбутнім мамам. Основними з них є стан здоров'я, самопочуття самої вагітної та звичайно терміни вагітності.

Між тим, організатори конкурсу “Пузата мама” обіцяють влаштувати для рівнян не лише грандіозне шоу за участю майбутніх мам, а також найменших моделей - діток від одного рочку, а й безліч інших сюрпризів.



Відтак, під час проекту майбутні мами вчитимуться дефіле, працюватимуть з психологами, відвідуватимуть курси підготовки до пологів, плаватимуть у басейні та звичайно стануть справжніми фотомоделями.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ