Ми у Facebook
25.03.2013, 15:23

Учасниця рівненського танцювального “БУМу” Ірина Яблонська: “На сцені буде пристрасть!”

Триває підготовка до танцювального проекту “Бал унікальних можливостей” («БУМ»), який до Міжнародного дня танцю (28 квітня) презентує рівнянам Мистецьке об’єднання «Едельвейс». Учасники наполегливо тренуються, а ми починаємо знайомити вас із кожним із них!
Наша перша співрозмовниця - Ірина Яблонська, начальник відділу організаційного та документального забезпечення Рівненської митниці.

- Ірино, впродовж багатьох років Ви були учасницею ансамблю «Едельвейс». А нині хореографією займаються двоє Ваших діток. Напевно, Вам дуже просто було прийняти пропозицію організаторів проекту і стати учасницею танцювального «БУМу»?
- Так, звичайно. Я дуже зраділа такій пропозиції. Танцями я не займаюся вже от 7 років, але моя душа все одно прагне танцювати. Щоразу коли я буваю на концертах «Едельвейсу», коли бачу, як виступають мої діти, а особливо якщо я знаю танець, який виконують на сцені, неодмінно танцюю разом з ними… в залі. Тому коли я отримала запрошення, погодилася з величезним задоволенням. Адже розумію, що для мене це ще одна можливість відчути сцену. Бо я дуже-дуже любила танцювати. І люблю танцювати! І скільки зможу, стільки буду танцювати!

- Після семирічної перерви важко фізично повертатися до занять? У чому для Вас зараз найбільша складність?
- Чесно?! Важко. Найскладніше для мене зараз – це стрибки (сміється – авт.). Дуже складно відірватися від землі. За моїми відчуттями, немає вже тієї легкості, яка була колись. І це природно. Але потрошку навики відновлюються!



- Відчуваєте, що повернення в хореографію, тренування і фізичні навантаження вже позитивно позначилися на Вашій фігурі?
- Безперечно! Я втратила вже понад 9 кілограмів ваги!



- Як Ваші дітки сприйняли той факт, що матуся знову повертається на сцену?
- Вони раді… дуже раді! А син Максим взагалі сказав, що було б класно, якби ми на сцені танцювали всі разом. Але в нас дорослий танець – танго, тож на сцені буде пристрасть…

- Ірино, Ви займаєте серйозну посаду. Колеги по роботі знають про Вашу участь у проекті «БУМ»? Чи Ви готуєте для них сюрприз?
- Колеги знають… Але більшість із них, мабуть, все ж і не розуміють, що ж це має бути. Особливо ті люди, з якими я познайомилася вже на митниці, і вони до цього моменту й не здогадувалися, що колись я займалася танцями. От їм нині складно, мабуть, уявити, як же я зі своїми, будемо відвертими (посміхається – авт.), пишними формами буду танцювати. Але всім дуже цікаво. Всі планують прийти подивитися на мене!

У Рівному будуть власні "Танці з зірками"!

- А Вам не страшно після семирічної перерви знову виходити на сцену? Не боїтесь, що із чимось можете не впоратися?
- Не боюся! Є хвилювання, але воно приємне…



- Доводиться вже зараз чимось жертвувати заради репетицій?
- Часом для себе!..

- Чим будете дивувати глядачів 28 квітня?
- Танго – це танець пристрасті й любові. А коли на сцені виконують танго аж три пари… та ще й це пари педагогів ансамблю «Едельвейс», думаю, ніхто не може бути байдужим. Зі мною на сцені будуть Валерія Супонькіна-Лагнюк, Тарас Лагнюк, Василь Волошин, Олена Гопанчук і В’ячеслав Бубало. Тому мені треба триматися з ними на рівні! І я вірю, що нам вдасться здивувати глядачів!



Фото надані ансамблем "Сузір'я Едельвейс"





На правах реклами