Ми у Facebook
26.03.2013, 18:00

Рівненські гирьовики стали чемпіонами в Україні та Білорусі

Гирьовики з Рівненщини вдало виступили на чемпіонаті України у Житомирі та на міжнародних змаганнях у Білорусі. З обох турнірів наші спортсмени привезли золоті, срібні та бронзові нагороди.
До Житомира рівненська команда поїхала у складі трьох чоловік. І усі троє хлопців повернулися додому з нагородами.

Іван Макаренко виборов золоту нагороду, Олексій Котвінський здобув срібло, а Юрій Чубаєвський показав "бронзовий" результат й, до того ж, повторив норматив майстра спорту.

Якщо для поїздки на перші змагання, за словами президента Асоціації гирьового спорту Рівненської області Оксани Маліновської, вдалося знайти кошти (допомогли спонсори), то на 18-й міжнародний турнір з гирьового спорту серед юнаків "Кубок Полісся", що проходив у м. Житковичі (Білорусь), спортсмени поїхали за власний рахунок.

Проте команда Рівненщини повернулася додому не з пустими руками. Золоті нагороди у різних вагових категоріях здобули Сергій Дворський, Сергій Жура та Іван Сердюк.



Олег Ващук та Юрій Будько вибороли, відповідно, срібло й бронзу.

Ще двох рівненських спортсменів, Анастасію Бондар та Віталія Коблюка, які мали взяти участь у змаганнях, не пропустили на територію Білорусі прикордонники. Причина - неправильно виписані дозволи від батьків, адже обоє ще навчаються в школі.





На правах реклами