Ми у Facebook
27.03.2013, 12:30

Рівне: для водіїв не вистачає нових посвідчень

Останнім часом у реєстраційно-екзаменаційних підрозділах Державтоінспекції відвідувачі нарікають на деякі незручності, що виникають при здійсненні операцій про реєстрацію транспортних засобів, а також заміні посвідчень водія зразка СРСР на нове.
Усі незручності пов’язані з недостатньою кількістю самих бланків свідоцтв про реєстрацію та посвідчень водія, повідомили у прес-службі ВДАІ УМВС.

ДАІ радить рівненським водіям до 2014 року замінити "радянські права"

– Ситуація щодо забезпечення нашої області відповідними бланками у достатній кількості має стабілізуватися у самий найкоротший час. Разом з тим, хочу нагадати нашим водіям про те, що заміна посвідчень водія зі старого зразка на нове буде проводитися до кінця 2013 року. Тому створювати ажіотаж навколо цього не має потреби. Я думаю, що є достатньо часу, аби здійснити їх заміну, – повідомляє начальник ВДАІ УМВС полковник міліції Олександр Семенюк. – Також хочу звернути увагу на те, що вартість операції по заміні посвідчення водія зі старого зразка на нове не зміниться і становитиме 198 гривень, – зауважив керівник обласної ДАІ.





На правах реклами