Ми у Facebook
28.03.2013, 09:38

Рівнян шукають на телешоу "Жди меня"

Волонтер відомої програми "Жди меня" Сергій Яковчук звернувся з проханням допомогти розшукати людей у Рівненській області. Не будьте байдужими! Перегляньте список прізвищ - можливо, ці імена комусь знайомі.
"Займаюсь волонтерством, а саме добровільним помічником у програмі розшуку людей "ЖДИ МЕНЯ".

Зараз отримав інформацію для розшуку декількох людей у Рівненській області, без навіть приблизного району пошуку, а суто по прізвищу та імені. Це неможливо зробити.

Тому надія тільки на телебачення, радіо, газети - звертаюсь до тих людей, хто має можливість посприяти в розміщенні оголошення в засобах масової інформації.


Ось цих людей розшукують:

Епик Наталья Дмитриевна 1957 г. - область
Бондарь Василий Федорович 06.06.1954 г. - область или с.Шубково
Коваль Вячеслав 1956 г. - Здолбунов
Яхно Геннадий Яковлевич 12.09.1952 г. - область
Гаврылюк Леонид Филимонович 1981 г. - Дубно, область


Всі, кому відома будь-яка інформація про місце проживання цих людей, дзвоніть за номером телефону 050 91 299 75 або 093 53 86 720.



P.S. Рубрика "Репортер OGO.ua" не містить матеріалів журналістів "ОГО".
Завдання цієї рубрики - дати можливість кожному небайдужому рівнянину виступити в ролі репортера, поділившись власними спостереженнями за подіями, що відбуваються навколо.


Нагадуємо, як завантажити матеріал для рубрики Репортер OGO.ua:
- Перший варіант: Відправити електронний лист з дописом, фото-, відео-матеріалами на reporterogo@gmail.com чи info@ogo.ua.

- Другий варіант: Або ж завантажити матеріали у соціальних мережах через наші аккаунти: Вконтакте - http://vk.com/ogo_ua#/ogo_ua та Facebook - http://www.facebook.com/OGO.ua





На правах реклами