Пісні cтрави: Морква з чорносливом
Моркву почистіть, вимийте, наріжте у вигляді брусочків і, додавши трішки води та олії, тушкуйте до напівготовності.
Чорнослив розпарте в гарячій воді, вийміть кісточки, наріжте кусочками й покладіть у моркву (замість чорносливу можна використати 50-100 г кислої кураги).
Тушкуйте до готовності. Перед подаванням можна долати чайну ложку вершкового масла (якщо не дотримуєтесь посту).
18 березня розпочався Великий піст
Як харчуватися під час Великого посту [ЩОДЕННИЙ КАЛЕНДАР]
ІНШІ РЕЦЕПТИ НА ВЕЛИКИЙ ПІСТ

Завтра у Рівному молодь зможе повчити англійську і поговорити про літературу

Завтра, 11 березня, у Рівненській обласній бібліотеці для молоді запланована низка цікавих навчально-мистецьких заходів.
переглядів: 72
Рівнянин здобув медаль на чемпіонаті Європи

Заслужений майстер спорту України, олімпієць, рівнянин Олег Омельчук здобув бронзову медаль у командних змаганнях на чемпіонаті Європи зі стрільби з пневматичної зброї. Змагання відбувалося у у хорватському Осієку
переглядів: 186
В Україні заровадять анонімний розгляд справ ВЛК: що це означає?

До листопада 2025 року в Україні планують запровадити анонімний розгляд справ військово-лікарськими комісіями (ВЛК). Це стане третім етапом цифровізації процесу проходження медичних комісій у військових центрах комплектування.
переглядів: 181
У Рівне прийде весна. Саксофонова

Уже за кілька днів, 13 березня, у місті Рівному відбудеться концерт, який потішить шанувальників саксофонної музики.
переглядів: 247
Яка погода чекає жителів Рівненщини у понеділок, 10 березня

За прогнозами Рівненського обласного центру з гідрометеорології, день буде без опадів.
переглядів: 340