Ми у Facebook
29.03.2013, 18:21

Рівненський підприємець, у якого стріляли, вважає це розіграшем

У зв’язку з тим, що у мережі Інтернет з’явилися неправдиві повідомлення щодо обставин нанесення тілесних ушкоджень директору мережі супермаркетів меблів, повідомляємо, що наразі триває кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України. Потерпілий висловлює власну позицію з цього приводу.
— Те, що відбулося, вважаю розіграшем, — пояснює директор мережі супермаркетів меблів Мирон Мочарний. — Для мене ця подія є незначною. Я, наприклад, знаходжуся в такій сфері, про яку багато людей знають. Якщо виникають труднощі, то вони усуваються лояльним шляхом. У нас немає проблем. І якщо я комусь щось винен, то в нормальній мирній обстановці обіцяю вчасно повернути і вирішити ці питання. Наразі почуваю себе прекрасно. Хочу всіх запевнити, що все в порядку. Усі матеріали надані працівникам міліції, які ведуть розслідування. Я впевнений, що там хороші спеціалісти та вони знайдуть винуватця події.

У Рівному серед білого дня розстріляли директора супермаркету

Перший заступник начальника УМВС України в Рівненській області – начальник слідчого управління Геннадій Юрчук зазначив:

— 27 березня до чергової частини міськвідділу надійшло повідомлення, що біля магазину «Маркет меблі» невідома особа із застосуванням пристрою, схожим на пістолет, здійснила три постріли в місцевого жителя. Слідчо-оперативною групою було забезпечено охорону місця події, організовано роботу зі встановлення особи, яка могла здійснити такий зухвалий злочин. Проведено опитування свідків та потерпілого. У міській лікарні останньому поставили діагноз — пошкодження шкіри м’яких тканин передньої черевної стінки та лівого стегна. Потерпілий почуває себе добре, проте ми додатково направили його на судово-медичну експертизу для встановлення характеру ушкоджень. За цим фактом відомості внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань. Попередня правова кваліфікація — стаття 125 Кримінального кодексу “Нанесення легких тілесних ушкоджень”. Наразі перевіряються різні версії щодо вчинення даного злочину.

Про це повідомили з СГЗ УМВСУ у Рівненській області.

Нагадаємо, як тільки бізнесмен вийшов з машини, до нього підійшов невідомий, назвав його ім'я і прізвище, і спитав чи це він. Підприємець відповів: "Так, а що?". Після цього зловмисник, нічого більше не кажучи, дістав з-за пазухи зброю і тричі вистрелив йому по ногах.

Начебто були очевидці цієї події, проте затримати зловмисника ніхто не наважився.





На правах реклами