Ми у Facebook
02.04.2013, 14:23

Пісні страви: Капусняк з грибами й томатним соусом

Рецепти легких у приготуванні пісних страв від пані Галі.

800 г квашеної капусти, 1 морквина, 1 корінь петрушки, 2 столові ложки томатного соусу, 2-3 сухих гриби, 1 столова ложка борошна, 1 цибулина, олія.


Підсмажте на олії у глибокій сковорідці дрібно нарізану цибулю, терту моркву, корінь петрушки, додайте в сковорідку квашену капусту, злегка підсмажте (не перепаліть!).

Тушкуйте під кришкою з додаванням томатного соусу близько години, затим розведіть овочевим чи грибним бульйоном, покладіть попередньо відварені й дрібно нарізані гриби, а також пасероване в 1 столовій ложці олії борошно.

Посоліть та приправте за смаком, дайте настоятись.

18 березня розпочався Великий піст
Як харчуватися під час Великого посту [ЩОДЕННИЙ КАЛЕНДАР]

ІНШІ РЕЦЕПТИ НА ВЕЛИКИЙ ПІСТ





РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

17.06, 17:40 На підтримку підприємницької діяльності у військовий період звернули увагу науковці-юристи

17.06, 17:11 Юна легкоатлетка з Рівненщини здобула золото на чемпіонаті України та встановила особистий рекорд

17.06, 16:30 Реформа старшої школи: на Рівненщині заступниця міністра освіти презентувала нову модель профільного навчання

17.06, 16:06 СБУ Рівненщини оголосила заочну підозру колаборантці, яка очолила окупаційну владу на Донеччині

17.06, 16:02 Ветеран із Рівного здобув три медалі на Кубку з армспорту

17.06, 15:22 У Рівному підприємство не сплатило понад 1,9 мільйона гривень пайової участі до міського бюджету

17.06, 14:00 За 14 тисяч доларів обіцяли втечу з України: переправників затримано

17.06, 13:30 На Рівненщині провели масштабну спецоперацію: вилучено зброю, боєприпаси та наркотики

17.06, 13:09 Старі фотографії: депутати Рівнеради 2002 та 2025 року

17.06, 13:01 Що покажуть цього тижня у Рівненському театрі ляльок