02.04.2013, 14:23
Пісні страви: Капусняк з грибами й томатним соусом
Рецепти легких у приготуванні пісних страв від пані Галі.
800 г квашеної капусти, 1 морквина, 1 корінь петрушки, 2 столові ложки томатного соусу, 2-3 сухих гриби, 1 столова ложка борошна, 1 цибулина, олія.
Підсмажте на олії у глибокій сковорідці дрібно нарізану цибулю, терту моркву, корінь петрушки, додайте в сковорідку квашену капусту, злегка підсмажте (не перепаліть!).
Тушкуйте під кришкою з додаванням томатного соусу близько години, затим розведіть овочевим чи грибним бульйоном, покладіть попередньо відварені й дрібно нарізані гриби, а також пасероване в 1 столовій ложці олії борошно.
Посоліть та приправте за смаком, дайте настоятись.
18 березня розпочався Великий піст
Як харчуватися під час Великого посту [ЩОДЕННИЙ КАЛЕНДАР]
ІНШІ РЕЦЕПТИ НА ВЕЛИКИЙ ПІСТ


Категорія: Новини > Життя
Автор: Галина ЦУКАНОВА Переглядів: 5781Інші статті рубрики:
Качка в медовому соусі з рожевим перцем: готуємо

Качині грудки за таким рецептом виходять дуже смачними і красивими, з рум'яною скоринкою і тонким приємним ароматом.
переглядів: 227
Салат-закуска "Медова": готуємо вдома

Збережіть рецепт собі і обов'язково спробуйте!
переглядів: 732
Чого сьогодні чекати від погоди на Рівненщині?

Сьогодні, 3 лютого, на Рівненщині синоптики обіцяють хмарну погоду з проясненнями.
переглядів: 287
Коли почнеться Великий піст?

Дізнайтеся, коли почнеться Великий піст, який завершиться святкуванням Великодня.
переглядів: 796
Які православні свята будуть у лютому 2023 року?

В останній місяць зими православні відзначають чимало значних дат і свят.
переглядів: 419