Пісні страви: Капусняк з грибами й томатним соусом
800 г квашеної капусти, 1 морквина, 1 корінь петрушки, 2 столові ложки томатного соусу, 2-3 сухих гриби, 1 столова ложка борошна, 1 цибулина, олія.
Підсмажте на олії у глибокій сковорідці дрібно нарізану цибулю, терту моркву, корінь петрушки, додайте в сковорідку квашену капусту, злегка підсмажте (не перепаліть!).
Тушкуйте під кришкою з додаванням томатного соусу близько години, затим розведіть овочевим чи грибним бульйоном, покладіть попередньо відварені й дрібно нарізані гриби, а також пасероване в 1 столовій ложці олії борошно.
Посоліть та приправте за смаком, дайте настоятись.
18 березня розпочався Великий піст
Як харчуватися під час Великого посту [ЩОДЕННИЙ КАЛЕНДАР]
ІНШІ РЕЦЕПТИ НА ВЕЛИКИЙ ПІСТ
Прогноз магнітних бур на 19-21 січня
Магнітні бурі можуть впливати на атмосферний тиск, що в свою чергу викликає головний біль, втому та стрес у деяких людей.
переглядів: 365
У Рівному зафіксували понад 100 порушень правил паркування за добу
У вівторок інспектори з паркування Департаменту муніципальної варти зафіксували 140 порушень правил дорожнього руху, пов'язаних із зупинкою та стоянкою автомобілів.
переглядів: 218
Рятувальники Рівненщини виготовляють окопні свічки для військових
На Білому озері працює мобільна аварійно-рятувальна група РОКАРСВО, яка займається не лише порятунком на воді, але й волонтерською діяльністю.
переглядів: 190
У Рівному відбудеться низка культурних заходів з 13 по 19 січня
Рівненська міська територіальна громада запрошує мешканців і гостей міста долучитися до загальноміських заходів, які проходитимуть 19 січня.
переглядів: 180
Як здоровий спосіб життя може здолати втому
Близько 14% дорослих постійно страждають від хронічної втоми, що може свідчити про проблеми зі здоров’ям.
переглядів: 307