Ми у Facebook
02.04.2013, 11:41

"ТОП-20: молоді лідери Рівненщини": розпочалось інтернет-голосування!

20 молодих, амбітних і успішних нагородять напередодні першого Форуму молодих лідерів Рівненщини, який відбудеться у Рівному 20-21 квітня. На порталі OGO.ua вже розпочалось інтернет-голосування. Зробіть свій вибір!
Учасники інтернет-голосування - це молоді активні рівняни, які зареєструвались для участі у Форумі молодих лідерів Рівненщини і до 1 квітня, як було передбачено умовами проекту, надали згоду на участь у рейтингу, фото та інформацію про себе.

Рейтинг проходитиме у два етапи: 10 молодих лідерів буде визначено шляхом інтернет-голосування на порталі Ogo.ua, а ще 10 лідерів буде визначено шляхом експертної оцінки усіх аплікаційних форм учасників Форуму Радою Організаторів та Партнерів напередодні Форуму.

Переможці отримають дипломи, квитки у кіно, сертифікати на гру в боулінг та можливість дати інтерв'ю для місцевих ЗМІ. Нагородження відбудеться напередодні Форуму молодих лідерів Рівненщини.

Розповіді про переможців рейтингу увійдуть до спеціального випуску газети "ОГО" за четвер, 18 квітня, а також будуть опубліковані на порталі OGO.ua!

ГОЛОСУВАТИ ЗА УЧАСНИКІВ РЕЙТИНГУ "ТОП-20: МОЛОДІ ЛІДЕРИ РІВНЕНЩИНИ"

Форум молодих лідерів Рівненщини – це дводенна конференція, яка включатиме в себе два паралельні блоки: «Управління комерційними організаціями та соціальне підприємництво» (для молоді, яка займається чи планує займатися власним бізнесом, та майбутніх управлінців) та «Управління державними та громадськими організаціями» (для державних службовців, громадських діячів, представників недержавних організацій, журналістів, молодих політиків). Організатори Форуму – РММО «Smart People» спільно з Рівненською обласною організацією ВГО «Українська асоціація маркетингу».

Зареєструватись на Форум молодих лідерів Рівненщини

Генеральний партнер Форуму молодих лідерів Рівненщини - Рівненський інститут слов’янознавства Київського славістичного університету. Партнери рейтингу «ТОП-20 Молодих лідерів Рівненщини» - мережа багатозальних кінотеатрів «Мультіплекс» та готельно-розважальний комплекс «Хутір».

Упродовж цього тижня на порталі OGO.ua читайте розповіді про учасників інтернет-голосування. А голосувати за них можна вже зараз. Отож, робіть свій вибір!

ГОЛОСУВАТИ ЗА УЧАСНИКІВ РЕЙТИНГУ "ТОП-20: МОЛОДІ ЛІДЕРИ РІВНЕНЩИНИ"






На правах реклами