Ми у Facebook
02.04.2013, 12:04

Держфінінспекція на Рівненщині виявила фінансових порушень на 5 млн грн

На 5 мільйонів гривень фінансових порушень, що призвели до втрат ресурсів, виявили за два місяці нинішнього року спеціалісти Державної фінансової інспекції в Рівненській області: 900 тисяч гривень становить сума недоотриманих фінансових ресурсів та 4,2 мільйона - незаконні, нецільові витрати та недостачі.
Вжитими заходами рівненських інспекторів вдалося забезпечити відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на 4,6 мільйона гривень, що становить 89% від загальної суми виявлених.

Про це OGO.ua повідомила прес-секретар Державної фінансової інспекції в Рівненській області Любов Клекотка.

За матеріалами ревізій правоохоронними органами розпочато 15 досудових розслідувань. До адміністративної відповідальності у звітному періоді притягнуто 65 посадових осіб об’єктів контролю та 23 особи до дисциплінарної та матеріальної відповідальності.

Структурними підрозділами Держфінінспекції в області за результатами проведених контрольних заходів в 11-ти випадках зупинено операції з бюджетними коштами.

Протягом поточного року за результатами проведеного моніторингу ризикових державних закупівель відмінено одну процедуру закупівель очікуваною вартістю один мільйон гривень розірвано два договори на загальну суму 1,4 мільйона гривень.





На правах реклами