Ми у Facebook
03.04.2013, 14:26

Пісні страви: Салат зі свіжих огірків та печериць

Рецепти легких у приготуванні пісних страв від пані Галі.
200 г свіжих або консервованих печериць (шампіньйонів), 1 середній свіжий огірок, кріп, трішки оцту та олії.

Огірок розріжте спочатку уздовж, а затим тонесенькими скибочками.
Консервовані печериці поріжте гарними тоненькими пластинками. Якщо у вас свіжі гриби - залийте їх крутим окропом і витримайте у ньому хвилин 10-12. Печериці можна замінити консервованими у власному соці або слабо маринованими білими грибами.

Змішайте огірки з печерицями у скляній салатниці. Щедро посипте кропом (може бути сушений чи морожений) і заправкою, приготованою з оцту (лимонного соку) та ложки олії (найкраще - оливкової, але згодиться будь-яка).

18 березня розпочався Великий піст
Як харчуватися під час Великого посту [ЩОДЕННИЙ КАЛЕНДАР]

ІНШІ РЕЦЕПТИ НА ВЕЛИКИЙ ПІСТ





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини