Ми у Facebook
03.04.2013, 15:52

Уроки фізкультури школярам проводитимуть чемпіони

фото з сайту www.childbrand.ua

Майстер-класи та показові виступи від найсильніших плавців, легкоатлетів, дзюдоїстів, кікбоксерів - усе це стане доступним учням сільських шкіл.
Для них уже від завтра уроки фізкультури проводитимуть відомі спортсмени Рівненщини, які є рекордсменами, призерами чемпіонів Європи та світу, учасниками Олімпійських ігор.

Таким чином вони популяризуватимуть серед дітей здоровий спосіб життя та заняття спортом, резюмував заступник голови РОДА Олексій Губанов.
Як повідомили з прес-служби РОДА, проект "Розминка від чемпіона" триватиме упродовж майже двох місяців – до літніх канікул. За цей час спортсмени побувають у декількох школах кожного району Рівненщини, розповів директор комунального закладу "Обласний центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" Рівненської обласної ради Микола Петренчук.

Серед тих, хто проводитиме розминку для школярів, буде, зокрема, плавчиня Анна Хлістунова-Шарпар (дворазова чемпіонка Європи, бронзова призерка чемпіонату світу, учасниця Олімпійських ігор), дзюдоїст Олександр Косінов (чемпіон України, Європи та світу, який виборов "золото" на Паралімпійських іграх у Лондоні), легкоатлетка Олена Колісниченко (бронзова призерка І літніх юнацьких Олімпійських ігор 2010 року), кікбоксер Роман Кроль (багаторазовий чемпіон України, чемпіон світу).

Проект стартує зі шкіл Острозького району. До того ж завтра "Розминку від чемпіона" проведуть і для учнів із особливими потребами, які мають проблеми зі слухом. Із ними працюватиме Василь Ажнюк. Він є майстром спорту міжнародного класу з футзалу серед спортсменів із вадами слуху.

"Рівненська газета" №14 від 4 квітня 2013 року





На правах реклами