Пісні страви: Буряки, тушковані з томатом і квашеною капустою
Печені або відварені буряки почистіть, наріжте соломкою, обсмажте з цибулею на олії. Квашену капусту відіжміть, подрібніть і потушкуйте від кришкою з олією, додавши трохи томатної пасти.
Усе змішайте, прокип'ятіть 5-7 хвилин, заправте цукром, сіллю, перцем за смаком.
Секрет від пані Галі:
Будь-які овочі набудуть ніжного й більш виразного смаку, якщо їх відварити, відцідити, додати ложку вершкового масла, щіпку цукру, 2-3 ложки бульйону чи відвару, потушкувати кілька хвилин на слабкому вогні, а наприкінці приготування посолити.
18 березня розпочався Великий піст
Як харчуватися під час Великого посту [ЩОДЕННИЙ КАЛЕНДАР]
ІНШІ РЕЦЕПТИ НА ВЕЛИКИЙ ПІСТ
У Рівному буде концерт органної музики
Усіх поціновувачів органної музики запрошують на творчий вечір.
переглядів: 280
На Рівненщині діятиме заборона на вилов раків
З 1 грудня 2024 року по 30 червня 2025 року на території Житомирської та Рівненської областей діятиме заборона на вилов річкових раків.
переглядів: 220
26 листопада: які сьогодні свята, важливі прикмети
У вівторок, 26 листопада 2024 року, світ відзначає Всесвітній день оливкового дерева, покликаний нагадати про значення цієї рослини для культури, здоров’я та екології. Для вірян цей день особливий, адже вони вшановують святого преподобного Аліпія Стовпника.
переглядів: 265
Рівнян запрошують на виставу "Пілот та маленький принц"
Виставу можна буде подивитися у Рівненському академічному обласному театрі ляльок у п'ятницю, 29 листопада, о 18.00.
переглядів: 441
Завтра Рівне проститься із полеглим Героєм
Завтра, 25 листопада, у Рівному попрощаємося із захисником України Олегом Зваричем, який загинув, борючись із ворогом.
переглядів: 783