Ми у Facebook
04.04.2013, 14:33

Пісні страви: Буряки, тушковані з томатом і квашеною капустою

Рецепти легких у приготуванні пісних страв від пані Галі.
500 г буряків, 400 г квашеної капусти, 1 цибулина, 2 стол. ложки олії, 1 стол. ложка томатної пасти, цукор, сіль, чорний мелений та духмяний перець за смаком.

Печені або відварені буряки почистіть, наріжте соломкою, обсмажте з цибулею на олії. Квашену капусту відіжміть, подрібніть і потушкуйте від кришкою з олією, додавши трохи томатної пасти.

Усе змішайте, прокип'ятіть 5-7 хвилин, заправте цукром, сіллю, перцем за смаком.

Секрет від пані Галі:

Будь-які овочі набудуть ніжного й більш виразного смаку, якщо їх відварити, відцідити, додати ложку вершкового масла, щіпку цукру, 2-3 ложки бульйону чи відвару, потушкувати кілька хвилин на слабкому вогні, а наприкінці приготування посолити.

18 березня розпочався Великий піст
Як харчуватися під час Великого посту [ЩОДЕННИЙ КАЛЕНДАР]

ІНШІ РЕЦЕПТИ НА ВЕЛИКИЙ ПІСТ





На правах реклами