Пісні страви: Салат з печених овочів
Буряки, ріпу, картоплю, моркву помийте, спечіть у духовці (приблизно 30 хвилин). Охолодіть, почистіть, натріть на тертці з великими отворами або наріжте соломкою. Заправте соусом, прикрасьте зеленню петрушки, цибулі.
Секрети від пані Галі:
Воду, в якій готуєте буряки, моркву та картоплю в мундирах для салатів, солити не варто — краще підсолодіть її 1 чайною ложкою цукру.
Варені буряки й картоплю в мундирах легко почистите, якщо одразу ж після варіння занурите їх у дуже холодну, майже льодяну воду.
18 березня розпочався Великий піст
Як харчуватися під час Великого посту [ЩОДЕННИЙ КАЛЕНДАР]
ІНШІ РЕЦЕПТИ НА ВЕЛИКИЙ ПІСТ

Рівнянин здобув медаль на чемпіонаті Європи

Заслужений майстер спорту України, олімпієць, рівнянин Олег Омельчук здобув бронзову медаль у командних змаганнях на чемпіонаті Європи зі стрільби з пневматичної зброї. Змагання відбувалося у у хорватському Осієку
переглядів: 106
В Україні заровадять анонімний розгляд справ ВЛК: що це означає?

До листопада 2025 року в Україні планують запровадити анонімний розгляд справ військово-лікарськими комісіями (ВЛК). Це стане третім етапом цифровізації процесу проходження медичних комісій у військових центрах комплектування.
переглядів: 146
У Рівне прийде весна. Саксофонова

Уже за кілька днів, 13 березня, у місті Рівному відбудеться концерт, який потішить шанувальників саксофонної музики.
переглядів: 204
Яка погода чекає жителів Рівненщини у понеділок, 10 березня

За прогнозами Рівненського обласного центру з гідрометеорології, день буде без опадів.
переглядів: 318
Гвардійські кінологи завітали на урок до школярів Вараша

Учні місцевих шкіл Вараша мали унікальну нагоду познайомитися з роботою службових собак під час відкритого уроку, який провели кінологи Національної гвардії України.
переглядів: 296