Ми у Facebook
09.04.2013, 16:31

Учень з Рівного переміг у дев’яти всеукраїнських олімпіадах

Учнів-переможців міського етапу Всеукраїнських олімпіад у Рівному 11 квітня привітає міський голова.
Із десятьма найталановитішими, найобдарованішими, які здобули 5-9 перемог, 11 квітня о 10.30 у каб. 210 міського Палацу дітей і молоді (ІІ поверх) відбудеться прес-конференція за участю міського голови Рівного Володимира Хомка.

Рік тому на святі «Ми пишаємося вами» нагороджували 412 учнів, у цьому році – 579. Варто зазначити, що переможців могло бути значно більше, адже 160 учнів перемогли у двох і більше олімпіадах. Якщо говорити детальніше, то 99 учнів здобули перемоги у двох олімпіадах, 8 учнів – у трьох, у чотирьох – 13 учнів, у п’яти – 3 учні, у шести олімпіадах – 4 учні, у семи олімпіадах - 2 учні, у дев’яти олімпіадах - 1 учень.

Юний фінансовий геній України живе у Рівному

Книга – гарний подарунок, а якщо вона підписана міським головою «З подякою від міста», стає престижною нагородою, сімейною реліквією. Окремі учні прийдуть у цьому році отримувати її вчетверте (саме стільки років проводиться свято «Ми пишаємося вами»). Педагоги підготували для учасників свята концертні номери.

Майже п’ять сотень студентів-сиріт із Рівненщини отримуватимуть подвійні стипендії

Кожного з 579 переможців олімпіад чекає сюрприз. 419 учнів, які перемогли в одній олімпіаді, зможуть безкоштовно переглянути фільм у кінопалаці «Україна», кінотеатрі «Ера». А от учнів, які здобули більше двох перемог в олімпіадах (а їх 160!), чекає несподіваний подарунок від міської влади.

Який саме подарунок готують рівненським розумникам - читайте на OGO.ua згодом.





На правах реклами