Пісна страва на Святвечір: Картопляний салат з часником і гранатовим соком
Картоплю зваріть у мундирах, охолодіть, наріжте кубиками або соломкою. Складіть гіркою в скляній салатниці, полийте заправкою. Для заправки подрібнені горіхи, часник, сіль потовчіть, залийте гранатовим соком, добре вимішайте. Посипте зеленню. Можна зверху посипати гранатовими зернятами.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
7 рецептів куті на Святвечір та всі Різдвяні свята
15 різних начинок для пісних вареників

Страсна субота: що потрібно і чого не можна робити у Велику суботу перед Великоднем

Сьогодні, 19 квітня, православні християни відзначають Велику, або Страсну, суботу – останній день Страсного тижня перед світлим святом Великодня. Це час глибокої скорботи, тиші та духовного зосередження, присвячений спогадам про перебування тіла Ісуса Христа у гробі після розп'яття та Його зішестя до пекла.
переглядів: 470
Чи можна сміятися у Страсну п'ятницю

У християнській традиції Страсна п’ятниця — один із найсумніших і найглибших днів церковного календаря. Саме цього дня віряни згадують страждання і смерть Ісуса Христа на хресті.
переглядів: 353
У Острозі працюватиме мобільна амбулаторія з профілактики та скринінгу хвороб
22 квітня з 10:00 на території Острозької багатопрофільної лікарні розпочне роботу мобільна амбулаторія.
переглядів: 339
Комунальні підприємства Рівного запрошують на роботу

КП "Міськсвітло" та КП "Спецкомбінат - ритуальна служба" шукають нових працівників для зміцнення своїх команд.
переглядів: 358
Як відсвяткувати Великдень без шкоди для здоров'я

Незабаром українці святкуватимуть Великдень та пригощатимуть рідних і близьких різноманітними смаколиками.
переглядів: 274