Пісна страва на Святвечір: Картопляний салат з часником і гранатовим соком
Картоплю зваріть у мундирах, охолодіть, наріжте кубиками або соломкою. Складіть гіркою в скляній салатниці, полийте заправкою. Для заправки подрібнені горіхи, часник, сіль потовчіть, залийте гранатовим соком, добре вимішайте. Посипте зеленню. Можна зверху посипати гранатовими зернятами.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
7 рецептів куті на Святвечір та всі Різдвяні свята
15 різних начинок для пісних вареників
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 379
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 336
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 439
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 395
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 425