Ми у Facebook
05.01.2015, 18:15

Пісна страва на Святвечір: Картопляний салат з часником і гранатовим соком

Цікавий і легкий у приготуванні рецепт пісного салатику зі звичайної картоплі та вишуканого граната.
На 2-3 великі картоплини: 1 столова ложка грубо подрібнених волоських горіхів, третина склянки свіжовичавленого гранатового соку, 2-3 зубчики часнику, трохи подрібненої зелені (будь-якої), сіль.

Картоплю зваріть у мундирах, охолодіть, наріжте кубиками або соломкою. Складіть гіркою в скляній салатниці, полийте заправкою. Для заправки подрібнені горіхи, часник, сіль потовчіть, залийте гранатовим соком, добре вимішайте. Посипте зеленню. Можна зверху посипати гранатовими зернятами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
7 рецептів куті на Святвечір та всі Різдвяні свята
15 різних начинок для пісних вареників





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

19.04, 10:35 На Гощанщині підліток на мотоциклі без документів та шолома потрапив у реанімацію після ДТП

19.04, 10:10 Збираємо великодній кошик: що потрібно покласти та що символізують страви?

19.04, 09:42 Токсичну речовину виявили в дитячому харчуванні Nestle з Фінляндії

19.04, 09:18 Рівненський зоопарк запрошує на відкриття сезону та великодню програму

19.04, 08:49 На Рівненщині запрацює мобільний пункт тестування на ВІЛ, ТБ та гепатити

19.04, 08:23 На Великдень на Рівненщині посилять заходи безпеки біля храмів та на вулицях

19.04, 07:55 Страсна субота: що потрібно і чого не можна робити у Велику суботу перед Великоднем

19.04, 07:28 До +20°C на Рівненщині: прогноз погоди на суботу, 19 квітня

18.04, 20:30 Новим холостяком став Тарас Цимбалюк із "Спіймати Кайдаша"

18.04, 20:10 "Бог не може бути переможеним – Він завжди перемагає", - митрополит Епіфаній у великодньому посланні