Ми у Facebook
14.04.2013, 19:28

"ТОП-20: молоді лідери Рівненщини": нове знайомство з учасниками інтернет-голосування

Продовжуємо знайомити вас із учасниками інтернет-голосування в рамках проекту "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини". Дізнайтесь більше про молодих, активних, цілеспрямованих рівнян, які саме завдяки вашим голосам можуть потрапити у "двадцятку" молодих лідерів Рівненщини!
Рейтинг "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини" - це частина підготовки до Форуму молодих лідерів Рівненщини, який відбудеться 20-21 квітня. Учасники форуму матимуть змогу отримати корисний досвід управління бізнесом та громадськими організаціями, роботи в політиці й журналістиці від відомих успішних людей Рівного та України. А також - встановити нові корисні контакти, збагатитись ідеями для власного розвитку та роботи в обраній сфері.

Рейтинг проходить у два етапи: 10 молодих лідерів буде визначено шляхом інтернет-голосування на порталі Ogo.ua, яке нині вже поступово наближається до завершення. А після завершення інтернет-голосування
журі у складі Олександра ГЛАДУНОВА (Українська асоціація маркетингу), Віктора ГОЛУБА (РІС КСУ), Валентини ОЛІНІЙЧУК (ПАТ "AES Рівнеобленерго"), Віталія ГОЛУБЄВА (ВД "ОГО"), Сергія ГЕМБЕРГА (ГО "Unicordis"), Тараса КОМАРЕНКА (МО "Smart People") та Сергія ПАЛАДІЙЧУКА (РКА "Бюро-Март") шляхом експертної оцінки закодованих аплікаційних форм учасників визначить серед 30 номінантів, що залишились, другу десятку переможців.

Переможці рейтингу "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини" отримають дипломи, квитки у кіно, сертифікати на гру в боулінг та можливість дати інтерв'ю для місцевих ЗМІ. Нагородження відбудеться напередодні Форуму молодих лідерів Рівненщини.

Форум молодих лідерів Рівненщини: хто і про що розповідатиме учасникам

Розповіді про переможців рейтингу увійдуть до спеціального випуску газети "ОГО" за четвер, 18 квітня, а також будуть опубліковані на порталі OGO.ua!

Отож, знайомтесь із учасниками - і робіть свій вибір!

Ігор ВОЛОЩУК



Ігор закінчив з відзнакою факультет будівництва і архітектури Національного університету водного господарства і природокористування й нині має власну студію, яка надає архітектурні та дизайнерські послуги. За півтора роки її роботи виконано близько 60 проектів, і саме вони, на переконання Ігоря, можуть слугувати найкращою ілюстрацією його досягнень. Серед усіх проектів є один особливий - це проект хмарочосів у м.Дубаї (Об'єднані Арабські Емірати). Проект розроблявся як дипломна робота ще під час навчання Ігоря, і отримав диплом першого ступеня на Всеукраїнському конкурсі архітектурних проектів.
Свій досвід як архітектора Ігор вдосконалив під час практики в одній із найкращих приватних шкіл у Москві - "Дизайнерській студії Станіслава Орєхова". А навички громадської діяльності він здобув під час участі та керування молодіжною громадською організацією "AIESEC" у Рівному ще у студентські роки.
"Керування цією організацією стало для мене, можна сказати, одним великим тренінгом у житті", - зізнається нині Ігор. Адже в цей час йому доводилося і брати участь у літніх таборах, і відвідати близько десятка національних конференцій-тренінгів з управління персоналом, роботи з командою і досягнення поставлених цілей, і, що найголовніше, реалізовувати власні проекти з вивчення англійської мови у школах Рівного за участі студентів з Китаю та Грузії й за підтримки Міністерства освіти; працювати з власноруч підібраною командою, яка налічувала до трьох десятків членів. А паралельно - ще й брати участь у житті університету, всеукраїнських олімпіадах з нарисної геометрії, виставках з архітектурного планування.
Весь цей досвід допомагає нині Ігореві в розвитку власної справи в улюбленій сфері - архітектурній.

Голосувати за Ігоря Волощука

Марина ДОМБРОВСЬКА



Марині 25 років, вона закінчила Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем'янчука, а нині працює менеджером готельно-ресторанного комплексу "Софія". Учасниця міжнародних конференцій в Угорщингі та Луцьку, тренінгів з позитивної психології та мистецтва досягнення успіху, шоу-конференції "Світ можливостей", зустрічей "Smart Meetings".
"Налагодила плідну співпрацю з туроператорами та підприємствами Українги, організувала командну роботу в колективі, забезпечила організацію робочого процесу для якісного обслуговування гостей, - розповідає про свої досягнення у роботі Марина. - Постійно сприяю поширенню інформації для популяризації історичної та культурної спадщини Рівненщини".
На Форумі молодих лідерів Рівненщини Марина працюватиме у секції "Управління комерційними організаціями і соціальне підприємництво". "Зустріч із лідерами у певній галузі завжди корисна, - говорить Марина про свої очікування від Форуму. - Це і цінний досвід, це і нові думки, це і нові ідеї, це і зародження нових проектів, це і нові зв'язки".

Голосувати за Марину Домбровську

Валентин КОВАЛЬЧУК



Валентин - професійний фінансист: у 2006 році він закінчив економічний факультет (спеціальність "фінанси") Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука. Відтоді 28-річний рівнянин цілеспрямовано рухається кар'єрними сходинками у фінансовій сфері.
Перше місце роботи Валентина - "А-Банк", де він обійняв посаду регіонального директора. Відповідальна посада дала змогу молодому енергійному банкіру відразу застосувати на практиці знання, вміння та навички, здобуті під час університетського навчання. "Активна участь в розвитку та просуванні "А-Банку" в Рівненський області, відкриття відділень, забезпечення робочих місць для працівників, навчання банкірів", - перераховує Валентин свої обов'зки на першому й такому важливому робочому місці.
Далі Валентин працює провідним контролером-аудитором у Контрольно-ревізійному управлінні у Рівненській області. У 2010-му переходить на роботу до ПАТ КБ "ПриватБанк", де зосереджується на роботі з підприємствами малого та середнього бізнесу. А вже у 2013-му - очолює відділення комерційного банку "Надра".
На Форумі молодих лідерів Рівненщини Валентин працюватиме у секції "Управління комерційними організаціями та соціальне підприємництво". Молодий банкір сподівається, що це допоможе йому не лише отримати чимало цікавих знайомств, а й здобути багато нової фахової інформації, яка допоможе далі розвиватись у обраному напрямку.

Голосувати за Валентина Ковальчука

Михайло ПЛЕМЯННИК

Михайлу 28 років, він закінчив факультет математики та інформатики Рівненського державного гуманітарного університету. Створив не лише власний бізнес, а й чимало проектів, які допомагають молодим людям успішно виконувати управлінські функції та впевнено стати на свою стежку в житті. Зараз розвиває проект "Турбопрактикум", який започаткував разом із друзями для розвитку локального бізнесу. "Вже проведено три заходи, і це тільки початок, - запевняє Михайло. - А ще нещодавно потрапив у фінал Національного чемпіонату з управління бізнесом".
У нинішній діяльності Михайлові допомагає досвід, який він здобув, працюючи у компанії «Реноме–Смарт» - спочатку спеціалістом зі збуту комп’ютерної техніки, згодом - менеджером з логістики та завідуючим складом. Так само важливим життєвим здобутком стала для Михайла громадська робота в молодіжній організації "AIESEC" у Рівному. Як віце-президент з розвитку талантів, він планував процес набору учасників, організації різних заходів, співбесід, проведення вступних і освітніх семінарів, особистих планів розвитку, оцінки та атестації, коучингу і наставництва тощо. Нині є віце-президентом організації «ROTARACT», де відповідає, зокрема, за розробку стратегії та планування річної роботи.
На Форумі молодих лідерів Рівненщини Михайло працюватиме в секції "Управління комерційними організаціями та соціальне підприємництво". "Впевнений, що цей проект дуже позитивно вплине на мене в плані отримання нових знань та зв'язків, - каже він. - Зв'язки і контакти відкривають нові можливості для свого розвитку, розвитку локального бізнесу, міста і всієї країни!"



Голосувати за Михайла Племянника

Олена СМІРНОВА



Олені 25 років, вона має дві вищі освіти - закінчила Рівненський державний гуманітарний університет (англійська та німецька мови) та Рівненський інститут слов'янознавства (маркетинг). Свій трудовий шлях Олена розпочала у 2009 році в рівненському НВК "Колегіум", де працювала вчителем німецької та англійської мов. У 2011 році перейшла на роботу на ПАТ "Волинь-Цемент" - помічником генерального директора. А з грудня 2012 року Олена - директор Будинку культури цементників м.Здолбунів.
"За чотири місяці роботи вдалося розпочати роботу нових гуртків і студій для дітей та підлітків, проведений масштабний рекламний захід-презентація "День відкритих дверей БКЦ", - ділиться досягненнями на новій посаді Олена. - З квітня відкривається дитяча студія для підготовки до школи дітей віком 5-6 років - перша студія такого типу у Здолбунові. А ще вдалося налагодити контакти з місцевими та обласними засобами масової інформації, громадськими та культурними організаціями. Створено шість нових робочих місць".
У роботі на посаді директора Будинку культури цементників у Здолбунові Олені допомагають як знання, здобуті під час навчання у виші, так і досвід участі у різноманітних тренінгах і стажуваннях - приміром, у програмі AuPair (Німеччина), Школі англійської мови Майкла Готта, тренінгу "Ефективний PR" від Української асоціації маркетингу.

Голосувати за Олену Смірнову

Валерія СУПОНЬКІНА-ЛАГНЮК



Валерії 29 років, вона закінчила Київський національний університет культури і мистецтв, де здобула фах режисера-хореографа. З 2001 року Валерія - хореограф, пізніше - керівник зразкового ансамблю сучасного танцю "Едельвейс". З 1999 року є редактором та ведучою телевізійного конкурсу молодих естрадних виконавців "Прем'єр Ліга". Учасниця низки майстер-класів та семінарів з хореографії.
Валерія має чималий досвід громадської діяльності: вона є співзасновником та членом ради громадської організації "Школа мистецтва танцю "Едельвейс" та всеукраїнської молодіжної громадської організації "Федерація сучасної хореографії та вокалу "Прем'єр-Ліга". Остання була створена ще у 2002 році й нині налічує 517 членів, які об'єднані у півтора десятки обласних осередків. Відтак, і на Форумі молодих лідерів Рівненщини Валерія працюватиме у секції "Управління державними та громадськими організаціями".

Голосувати за Валерію Супонькіну-Лагнюк

Партнер Форуму молодих лідерів Рівненщини - Благодійний фонд Богдана Гаврилишина

"ТОП-20: молоді лідери Рівненщини": починаємо знайомство з учасниками

"ТОП-20: молоді лідери Рівненщини": продовжуємо знайомство з учасниками

"ТОП-20: молоді лідери Рівненщини": нові учасники

"ТОП-20: молоді лідери Рівненщини": нові учасники інтернет-голосування

Інтернет-голосування незабаром завершиться - отож, встигніть зробити свій вибір і підтримати найдостойніших, на вашу думку, претендентів!





На правах реклами