Ми у Facebook
15.04.2013, 14:52

"ТОП-20: молоді лідери Рівненщини": завершуємо знайомство з учасниками інтернет-голосування

Пропонуємо завершальну з серії розповідей про учасників інтернет-голосування в рамках проекту "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини". У вас іще є час підтримати найдостойніших, на вашу думку, претендентів! Але для початку - дізнайтесь більше про наших учасників!
Рейтинг "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини" - це частина підготовки до Форуму молодих лідерів Рівненщини, який відбудеться 20-21 квітня. Учасники форуму матимуть змогу отримати корисний досвід управління бізнесом та громадськими організаціями, роботи в політиці й журналістиці від відомих успішних людей Рівного та України. А також - встановити нові корисні контакти, збагатитись ідеями для власного розвитку та роботи в обраній сфері.

Рейтинг проходить у два етапи: 10 молодих лідерів буде визначено шляхом інтернет-голосування на порталі Ogo.ua, яке нині вже поступово наближається до завершення. А після завершення інтернет-голосування
журі у складі Олександра ГЛАДУНОВА (Українська асоціація маркетингу), Віктора ГОЛУБА (РІС КСУ), Валентини ОЛІНІЙЧУК (ПАТ "AES Рівнеобленерго"), Віталія ГОЛУБЄВА (ВД "ОГО"), Сергія ГЕМБЕРГА (ГО "Unicordis"), Тараса КОМАРЕНКА (МО "Smart People") та Сергія ПАЛАДІЙЧУКА (РКА "Бюро-Март") шляхом експертної оцінки закодованих аплікаційних форм учасників визначить серед 30 номінантів, що залишились, другу десятку переможців.

Переможці рейтингу "ТОП-20: молоді лідери Рівненщини" отримають дипломи, квитки у кіно, сертифікати на гру в боулінг та можливість дати інтерв'ю для місцевих ЗМІ. Нагородження відбудеться напередодні Форуму молодих лідерів Рівненщини.

Форум молодих лідерів Рівненщини: хто і про що розповідатиме учасникам

Розповіді про переможців рейтингу увійдуть до спеціального випуску газети "ОГО" за четвер, 18 квітня, а також будуть опубліковані на порталі OGO.ua!

Знайомтесь із учасниками - і робіть свій вибір!

Олена БІЛИК



Олені 32 роки, вона здобула фах маркетолога у Рівненському інституті слов'янознавства Київського славістичного університету. З 2010 року працює начальником маркетингово-аналітичного відділу ПрАТ “Реноме”. До того працювала маркетологом у НВФ “Продекологія” та ТОВ “Реноме-партнер”, менеджером з маркетингу та реклами ТЦ “Злата плаза”. Учасниця низки тренінгів з маркетингових досліджень, інструментів і технологій.

Від участі у Форумі молодих лідерів Рівненщини, а саме у секції “Управління комерційними організаціями і соціальне підприємництво”, Олена очікує насамперед нових знайомств та цікавих ідей.

Серед досягнень у своїй сфері діяльності Олена називає розробку та впровадження маркетингових стратегій, виведення на ринок та супроводу різноманітних продуктів, а також впровадження на підприємстві, де працює, соціальних програм.

Голосувати за Олену Білик

Оксана ФЕДОРЧУК



Оксані 19 років, вона закінчила Рівненський економіко-гуманітарний та інженерний коледж, де здобула фах юриста. Досвіду роботи Оксана ще не має, але активно вчиться, прагне ефективно використовувати час, здобуваючи нові знання, які неодмінно стануть їй у пригоді в майбутній практичній діяльності. Нещодавно, приміром, відвідала турбопрактикум на тему “Як, навіщо і чому вчити свою команду”.

“Мене цікавить усе нове, тож на Форумі молодих лідерів сподіваюсь почути цікаву для себе інформацію”, - каже Оксана. Для роботи на Форумі вона обрала секцію “Управління комерційними організаціями та соціальне підприємництво”.

Голосувати за Оксану Федорчук

Мирослав ПОПАДИНЕЦЬ



Мирославу 22 роки, він навчається на факультеті кібернетики Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука за фахом “інформатика”. Є заступником голови Студентської ради університету. На цій посаді отримав чимало корисного досвіду в організації різноманітних заходів для молоді.

Мирослав — учасник чотирьох обласних студентських форумів "Роль студентського самоврядування у розвитку регіону", які проходили у Рівному та Острозі, а також Міжнародного студентського форуму “Європейське партнерство”.

Чимало корисних знань отримав Мирослав під час стажування у підрозділах Рівненського міськвиконкому в рамках акції «День з керманичами міста», яка проходила у 2011 році.

На Форумі молодих лідерів Рівненщини Мирослав Попадинець працюватиме у секції “Управління державними та громадськими організаціями”. Власний досвід активної участі у студентському самоврядуванні в рідному університеті він сподівається суттєво збагатити, поспілкувавшись із молодими успішними лідерами у різних сферах життя Рівненщини.

Голосувати за Мирослава Попадинця

Тетяна СТАДНИК



Тетяні 25 років, вона закінчила Київський національний університет культури і мистецтв за фахом “Міжнародні відносини у сфері культури”.

Працювати Тетяна розпочала з 17 років — за її плечима досвід роботи у столиці супервайзером, офіс-менеджером, менеджером, співорганізатором та організатором багатьох проектів. З серпня 2012 року й донині працює у політичній партії “УДАР Віталія Кличка” менеджером широкомасштабних політичних заходів, заступником голови молодіжного крила партії на Рівненщині.

Залучення молоді до активного громадсько-політичного життя — один із основних напрямків діяльності Тетяни сьогодні. Гордиться вона й роботою в якості технолога під час виборчої кампанії, коли мала нагоду внести низку актуальних пропозицій до програми дії партії, зокрема, щодо розвитку місцевого самоврядування. Чимало досвіду набула Тетяна й організовуючи та проводячи літературний конкурс “Золоті письменники України”, співпрацюючи з благодійними організаціями, зокрема, "Міжнародним благодійним фондом "Мистецька скарбниця".

На Форумі молодих лідерів Рівненщини Тетяна Стадник працюватиме у блоці “Управління державними та громадськими організаціями”. “Я наберуся додаткового досвіду, розширю коло знайомств для активізації молодіжного руху Рівненщини”, - сподівається вона.

Голосувати за Тетяну Стадник

Наталія ТЕРЕЩУК



Наталії 26 років, вона закінчила економічний факультет Національного університету “Острозька академія” за фахом “фінанси”. Працювала економістом з планування на підприємстві “Високовольтний союз Україна”, начальником зміни на ТзОВ "Фапомед Україна", а з минулого року — менеджером з логістики ПП "Мінераліз".

До своїх здобутків Наталія відносить організацію у Рівному Англійського розмовного клубу, який залучає молодь до вдосконалення власного рівня розмовної англійської мови.

Від участі у Форумі молодих лідерів Рівненщини Наталія очікує вдосконалення професійних навичок в контексті розвитку власних ідей; спілкування з молодими однодумцями, бізнесменами.

Голосувати за Наталію Терещук

Антон ШИНКАРУК



Антону 34 роки, він закінчив факультет, на якому нині й викладає. Викладацька діяльність Антона Шинкарука пов'язана з такими дисциплінами як “Міжнародний інформаційний бізнес”, “Конфліктологія”, “Інформаційні технології в бізнесі”, “Політологія”, “Міжнародні конкурентні відносини”, “Математичне моделювання і прогнозування в міжнародних відносинах”.

Антон з 2007 року очолює громадську організацію “Молода дипломатія — Рівне”, а з осені минулого року бере участь у краудсорсінговому проекті розвитку міських громад “Спільно! Рівне”, профінансованому Міжнародним фондом “Відродження”.

За плечима молодого викладача — участь у цілій низці тренінгових програм і стажувань у США, Словаччині, Польщі, Литві, Чехії, Естонії, Бельгії.
Антон Шинкарук — автор багатьох наукових публікацій у вітчизняних та іноземних збірниках. Має й досвід журналістської діяльності — працював кореспондентом інформаційного агентства “Українські новини”. На “ти” з інтернетом — не лише як учасник тренінгів для журналістів “Лабораторія громадських медіа”, які проводились за підтримки фонду “Відродження” у 2010-2011 роках, а й як веб-консультант та веб-розробник.

На Форумі молодих лідерів Рівненщини Антон Шинкарук працюватиме у секції “Управління державними та громадськими організаціями”. Від участі в проекті він очікує розвитку співпраці з активними молодими рівнянами для поширення ідей громадського активізму.

Голосувати за Антона Шинкарука

Оксана СЕМЕНЮК



Оксані 18 років, вона навчається на факультеті водного господарства Національного університету водного господарства та природокористування за спеціальністю “Охорона праці”.

Оксана - учасниця цілої низки навчальних програм, у назві яких зустрічається слово “лідер” - це і “Літня школа лідерів” у Палаці дітей та молоді, і “Академія лідерства та саморозвитку”, і обласна «Школа лідера з питань формування здорового способу життя за методом «рівний-рівному». У своїй рідній школі № 19 очолювала учнівське самоврядування — організовувала вечори відпочинку, брала участь у різноманітних конкурсах — приміром, відомому у Рівному конкурсі для старшокласників “Сучасник і сучасниця”.

Оксана була головою правової комісії у Парламенті дітей міста, що діє на базі Палацу дітей та молоді. Там само, у ПДМі, закінчила Школу тележурналістики, і, як результат, була ведучою програми “Акваріум” на телеканалі РТБ. Була учасницею міського фестивалю-конкурсу «Мої знання сьогодні - мій капітал завтра», де показала гарні навики у формуванні бізнес-ідей.

Активною є Оксана і в науковій діяльності — під час навчання у школі брала участь у роботі Малої академії наук, а вже в університеті стала призеркою конкурсу наукових робіт імені Гулі Корольової, виступає з доповідями на конференціях. Є старостою своєї академічної групи та заступником голови профспілкового бюро факультету.

А торік Оксана встигла й попрацювати офіціантом у одній із рівненських кав'ярень — і не просто попрацювати, а й розробити новий дизайн меню!

Голосувати за Оксану Семенюк

Ольга САГАН



Ольга — наймолодша з учасників нашого інтернет-голосування. Їй 15 років, навчається у ЗОШ №2 м.Костопіль. Вона є заступником голови обласної ради старшокласників, учасницею Всеукраїнського збору лідерів, Всеукраїнської конференції з прав дитини, обласного семінару-практикуму "Активна громадська позиція - чи важливо її мати?". Проходила тренінги “PR-менеджмент”, “Лідер ХХІ століття”, “Громадянська освіта в Україні”, “Проектна діяльність”.

На Форумі молодих лідерів Рівненщини Ольга працюватиме у секції “Управління державними та громадськими організаціями”. “Будь-яке навчання в житті є важливим, адже це саморозвиток і самовдосконалення, - говорить вона про свої очікування від участі у проекті. - Вважаю, що робота на Форумі дозволить мені не лише самовдосконалитись, а й знайти шляхи реалізації власних ідей, ставити собі цілі і досягати їх, розвинути і закріпити лідерські якості”.

Голосувати за Ольгу Саган

Партнер Форуму молодих лідерів Рівненщини - Благодійний фонд Богдана Гаврилишина

"ТОП-20: молоді лідери Рівненщини": починаємо знайомство з учасниками

"ТОП-20: молоді лідери Рівненщини": продовжуємо знайомство з учасниками

"ТОП-20: молоді лідери Рівненщини": нові учасники

"ТОП-20: молоді лідери Рівненщини": нові учасники інтернет-голосування





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ