Ми у Facebook
16.04.2013, 17:30

Очима свідка: Як визволяли бабусю, яка випала з вікна і зачепилась за кондиціонер

Вранці у вівторок о 9.10 чоловік саме виходив з квартири, як почув крики: "Там у вас бабуся зараз з вікна впаде, зачепилася за ваш кондиціонер! Люди вже дзвонять, зараз приїде МНС!". Я вискочила в коридор, що ж сталось, нічого не розумію - у нас вдома кондиціонера немає, лише у сусідів на четвертому поверсі.
Тут і чоловік з якимось молодим хлопцем забігають у квартиру - і миттю на балкон. Я за ними - метрів за три правіше і на півповерха вище, просто над вікном нашої кухні, буквально звисає з кондиціонера сусідська бабуся. Вона незрозуміло як зачепилась ногою між кронштейнами і благає: "Ай-ай-ай, дайте мені руку, ай-ай-ай, поможіть!.."

У Рівному бабуся випала з вікна і зачепилася за кондиціонер [Фото+Відео]

Незнайомий хлопець рветься допомогти їй через наш балкон, але ми одразу розуміємо, що звідси це зробити небезпечно і нереально. Люди, що зібралися у дворі, гукають до старенької, щоб заспокоїлася, міцніше трималася, що зараз їй допоможуть.

ВІДЕО Рівне: 97-річну бабусю врятував кондиціонер

А тут за хвилину під’їжджають рятувальники - пожежна частина за кількасот метрів. Одні рятувальники бігом піднімаються сходами і до нас на балкон, переконуються, що з нашого балкона бабусю не дістати. Інші відкривають залізні двері до сусідів і пробують витягнути бабусю зсередини. Тут під’їжджає і розгортається пожежна драбина, ще один рятувальник піднімається знизу... і коли я розумію, що бабуся в надійних руках, вибігаю в дальню кімнату й молюся, щоб у неї не виявився перелом стегна, на якому вона трималася довгі, як вічність, двадцять хвилин... Здоров’я вам, бабусю, і ще відсвяткувати століття!





На правах реклами